• Shortlist

  Hotel Doro City kerkon staf: RECEPSIONIST / KAMARIER / PJATALARESE / SANITARE / ROJE PARKINGU/SUPERVIZORE MENGJEZI

  Posted: 16 hours ago
  • Career Level Others
  • Experience 2 Years
  • Gender Both
  • INDUSTRY Hotels
  • Qualification Diploma

  OFROJME VENDE PUNE VAKANTE : 1. RECEPSIONIST TURNI I TRETE Kandidatet duhet te plotesojne keto kushte: * Komunikim shume i mirë në gjuhën angleze. Përbën avantazh edhe njohja e gjuheve...

 • Shortlist

  Mësues/e të Gjuhës Gjermane

  Posted: 16 hours ago
  • Career Level Others
  • Experience 2 Years
  • Gender Both
  • INDUSTRY Management
  • Qualification High School

  Qendra e Studimit "Schritte" e specializuar veçanërisht për KURSE TË GJUHËS GJERMANE, është themeluar në vitin 2012 duke sjellë risi, drejt zhvillimit, kulturës perëndimore kryesisht asaj gjermane dhe austriake për ti dhënë një drejtim...

 • Shortlist

  Magazinier

  Posted: 17 hours ago
  • Career Level Others
  • Experience 2 Years
  • Gender Male
  • INDUSTRY Management
  • Qualification Diploma

  Ofrohet vend pune. Market "Erjoni" eshte nje dyqan pike shumice e ndodhemi perballe fabrikes se birres "Tirana" (tregu ushqimor). Kerkojme nje punetor magazine, per te na ndihmuar ne sistemimin e...

 • Shortlist

  Application Support Assistant

  Posted: 17 hours ago
  • Career Level Others
  • Experience Less than 1 Year
  • Gender Both
  • INDUSTRY IT
  • Qualification Diploma

  DBA PRO S.p.A. shoqeri ICT e kontrolluar nga DBA Group SPA zhvillon platforma softuerike ne mbeshtetje te inxhinierisë, te projekteve dhe asset management, te sigurise dhe te kontrollit ne automatizimit industrial; zbaton zgjidhje...

 • Shortlist

  Ekonomiste

  Posted: 17 hours ago
  • Career Level Others
  • Experience 2 Years
  • Gender Female
  • INDUSTRY Finance
  • Qualification Diploma

  Albaphoto sh.p.k - distributore rajonale e kompanise Japoneze Fujifilm, themeluar ne vitin 2007, e cila është një ndër kompanitë më prestigjioze ne sektorin e industrise se fotografise dhe te pajisjeve...

 • Shortlist

  Lavazhier Makinash

  Posted: 17 hours ago
  • Career Level Others
  • Experience Less than 1 Year
  • Gender Male
  • INDUSTRY Management
  • Qualification High School

  Hygeia kërkon Lavazhier Makinash.  Larja/pastrimi i makinave Nr kontakti : +3355672055577

 • Shortlist

  Laborant Dentar

  Posted: 17 hours ago
  • Career Level Others
  • Experience 2 Years
  • Gender Both
  • INDUSTRY Management
  • Qualification Diploma

  Klinika Hygeia Dent kërkon Laborant Dentar me eksperience pune ne qeramike. Preferohet të ketë përfunduar asrimin e lartë, Eksperienca pune të mëparshme përbëjnë avantazh.  Email:hygeiadent@gmail.com Nr kontakti : +355 67 205 5577

 • Shortlist

  Menaxher Operacionesh

  Posted: 17 hours ago
  • Career Level Manager
  • Experience 5 Years
  • Gender Both
  • INDUSTRY Management
  • Qualification Diploma

  EUROLAB INTERNACIONAL GRUP, nje nder shoqerite lider ne fushen e importit dhe distribucionit ne Shqiperi, për shkak të zgjerimit të aktivitetit, shpall vakant pozicionin: Menaxher Operacionesh Detyrat Detyrat dhe përgjegjësitë 1....

 • Shortlist

  Application Implementation Specialist- Dynamic 365

  Posted: 17 hours ago
  • Career Level Others
  • Experience 3 Years
  • Gender Both
  • INDUSTRY Management
  • Qualification Diploma

  Eurolab Internacional Grup, exclusive importer and distributor of international Premium Brands, because of expanding its activity is looking to hire: Position Title: Application Implementation Specialist Minimum Years of Experience: 3+ working with Project...

 • Shortlist

  Digital Specialist

  Posted: 17 hours ago
  • Career Level Others
  • Experience 3 Years
  • Gender Both
  • INDUSTRY IT
  • Qualification Diploma

  EUROLAB INTERNACIONAL GRUP shpk, nje nder shoqerite lider ne fushen e importit dhe distribucionit ne Shqiperi, shpall vakant pozicionin: Digital Specialist Detyrat Detyrat dhe Përgjegjësitë  Zhvillon dhe menaxhon marketingun dixhital te...