• image

  Specialista Digital – Marketing

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs, Marketing & PR
  • LocationTirane, Albania

  Detyrat Requisiti di base: Laurea conseguita presso la Facoltà di Economia (Università di Tirana o Università estere) profilo Marketing. Ottima...

  Read more
 • image

  Agjent Logistice

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania jone, Cela Trans, ne fushen e transportit dhe logjistikes, kerkon te punesoje Agjent Logjistike. Kandidatet duhet të plotësojnë këto...

  Read more
 • image

  Remote React Native Developer

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? If you're an innovator by nature...

  Read more
 • image

  Agjent Shitjesh

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  A.M.G shpk - Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të...

  Read more
 • image

  Shofer Magazine

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  A.M.G shpk - Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të...

  Read more
 • image

  Shofer

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  "Prosperous Globe Human Resources Company Limited" kërkon te punësojë: Shofer    Kualifikimet  Kriteret: Te kete eksperience ne drejtimin e mjetit. Te kete njohuri...

  Read more
 • image

  Inxhinier Ndërtimi

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Departamenti: Teknik Detyrat Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive:  Inxhinieri i Ndërtimit në zyrë është përgjegjës për hartimin, përgatitjen e...

  Read more
 • image

  Shofer

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit dhe telefonisë fikse për klientët e saj,...

  Read more
 • image

  INFERMIERE

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Laboratori Genius kerkon te punesoje : INFERMIERE Aplikanti/ja ka këto detyra dhe përgjegjësi: - Kryen funksionin primar te pritjes se...

  Read more
 • image

  Inxhinier/e Strukturist

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  I.XH.E.M shpk kerkon te punesoje; Inxhinier/e Strukturist ( 3 vende pune) Inxhinier/e me experience( te kene te pakten 2 vite experience ne...

  Read more
 • image

  Social Media Specialist

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs, Media, Digital & Creative jobs
  • LocationTirane, Albania

  Maritim Hotel Plaza Tirana is looking for experienced candidates in Social Media. Job Pozition: Social Media Specialist Detyrat Main responsibilities: Creating content...

  Read more
 • image

  Manovrator

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri,e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve...

  Read more
 • image

  Specialist Design

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs, Marketing & PR
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Tirana Cash and Carry - furnitori ekskluziv i Rrjetit Big Market shpall vakant pozicionin: Specialist Design prane Departamentit te Marketing Te interesuarit...

  Read more
 • image

  Arkitekt

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Everest e ka filluar veprimtarinë e saj në vitin 1997 në fushën e ndërtimit. Gjatë viteve ajo është shndërruar nga...

  Read more
 • image

  Recepsionist

  • Posted 6 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Hotel Adriatik , resorti me 5 yje, ne Plazh, pjese e Luxury Group kerkon te punesoje punonjes energjike dhe të...

  Read more
 • image

  Application Implementation Specialist- Dynamic 365

  • Posted 6 days ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Eurolab Internacional Grup, exclusive importer and distributor of international Premium Brands, because of expanding its activity is looking to hire:...

  Read more
 • image

  Agjent Shitje

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Ne kuader te zgjerimit te tregut dhe klienteve tane , kompania kerkon punonjes per pozicionin e agjentit te shitjes. Kushtet...

  Read more
 • image

  Ndihmes Teknik per sisteme kondicionimi

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kerkohet Ndihmes Teknik per sisteme kondicionimi, elektrike dhe hidraulike.   Kerkohet eksperience pune 5 vjecare. Adresa: Prane Senatoriumit Sauk. Ju lutem...

  Read more