• image

  Ekonomiste

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Studio  Kontabiliteti ,  me adrese prane  Ring Center ,  kerkon te punesoje  nje Ekonomiste ( Femer )   me kohe te...

  Read more
 • image

  Menaxhere Logjistike

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania e transportit Malaj- A Shpk eshte ne kerkim te nje Menaxhere Logjistike. Detyrat / Pergjegjesite Zhvillimi i planit te...

  Read more
 • image

  Remote Marketing Manager

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs, Marketing & PR
  • LocationTirane, Albania

  Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? If you're an innovator by nature...

  Read more
 • image

  Manager Eksporti

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kappa Oil sha dhe Kappa Ghepard Shpk, kompani prodhuese kerkojne te punosojne Manager Eksporti. Resursi do te pozicionohet ne departamentin...

  Read more
 • image

  Menaxher Turizmi

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të...

  Read more
 • image

  Produkt Menaxher

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë "Electrolux''...

  Read more
 • image

  Menaxher Servisi Automjetesh

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  LUFRA kompania me fabrikë në Lushnje, Rrogozhinë dhe një fabrikë uji në Dukat, Vlorë, por edhe me produkte prezente në...

  Read more
 • image

  Menaxher Blerjesh

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Supermarketi Baronesha eshte ne kerkim te nje: Menaxher Blerjesh Detyrat Ndjekja e te gjitha detyrave operacionale të menaxhimit të përditshëm të...

  Read more
 • image

  SOCIAL MEDIA MANAGER

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  JUPITER GROUP synon të rekrutojë Social Media Manager.er Kandidati/ja duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme: 1: Të jetë i/e moshës 23...

  Read more
 • image

  MANAGER/E

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  JUPITER GROUP synon të rekrutojë: Menaxhere të JUPITER ACADEMY http://www.academy.jupiter.al/ Kandidatja duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme: 1. Të jetë...

  Read more
 • image

  Menaxhere Blerjesh

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania "Brunes" sh.p.k., një kompani lider prej 27 vitesh në fushën e mobilimit dhe tregtimit të pllakave dhe hidrosanitareve, në...

  Read more
 • image

  E-Commerce Manager

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Balfin Group Company Profile: Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, is one of the most significant and successful investment groups in...

  Read more
 • image

  Menaxher/e

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Envy hotel kerkone te punesoje menager te pergjithshem . Kriteret : te kete experience te meparshme ne menaxhimin ne strukturen...

  Read more
 • image

  Menaxhere per Supermarket

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania KMY kerkon te punesoje Menaxhere per supermarket. Detyrat 1. Plotëson kërkesat operacionale te dyqanit ben planifikimin dhe caktimin punonjësve; sipas...

  Read more
 • image

  Menaxher Logjistike – Flote

  • Posted 2 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  LUFRA shpk, e krijuar mbi 28 vite më pare, është sot kompania më e madhe e produkteve te qumeshtit në vende....

  Read more
 • image

  Menaxher/e

  • Posted 2 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  MENAXHER/E Albooker Menaxhon portalin e rezervimeve Albooker. Detyrat Roli dhe përgjegjësitë: Kërkimi i klientëve të rinj Ruajtja e marrëdhënieve me klientët...

  Read more
 • image

  Menaxher Dyqani

  • Posted 2 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin...

  Read more
 • image

  Menaxher Shitjesh

  • Posted 2 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  LUFRA Group, e krijuar mbi 28 vite më pare, është sot kompania më e madhe e produkteve te qumeshtit në...

  Read more