• image

  Juriste

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Shoqeria Construction Energy Parts sh.p.k kerkon te punesoje nje Juriste. Detyrat Harton kontrata dhe marrëveshje të ndryshme që lidh kompania me...

  Read more
 • image

  Remote React Native Developer

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? If you're an innovator by nature...

  Read more
 • image

  Financier i larte

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania Eteria shpk, e cila ushtron aktivitet ne fushen e projektimit dhe prodhimit te artikujve ne inox ne seri per...

  Read more
 • image

  EMEA Full Stack Software Developer

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  TELEPERFORMANCE ALBANIA worldwide leader in the contact center services, positioned even in Albania is looking for: EMEA Full Stack Software Developer    Teleperformance...

  Read more
 • image

  Menaxher Turizmi

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të...

  Read more
 • image

  Inxhinier Ndërtimi

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Departamenti: Teknik Detyrat Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive:  Inxhinieri i Ndërtimit në zyrë është përgjegjës për hartimin, përgatitjen e...

  Read more
 • image

  Arkitekt

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismDigital & Creative, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Arkitekt Progeen shpk kërkon arkitekt që të punësohet në projektim për godina banimi, civile dhe industriale, struktura, studime pjesore urbanistike,...

  Read more
 • image

  Përgjegjës HSE

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Departamenti: Teknik Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive: Përgjegjësi HSE ka për detyrë të koordinojë me projekt menaxherët e shoqërisë...

  Read more
 • image

  Magazinier

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Magazinier Detyrat   Menaxhon dhe kryen me sukses çdo proçes që lidhet me magazinimin e materialeve të ndryshme të kompanisë....

  Read more
 • image

  Inxhinier Ndërtimi në Zbatim

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive: Inxhinieri i Ndërtimit është përgjegjës për planifikimin dhe organizimin e sheshit të ndërtimit në...

  Read more
 • image

  Shofer

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit dhe telefonisë fikse për klientët e saj,...

  Read more
 • image

  Inxhinier/e Preventivues

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Produkt Menaxher

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë "Electrolux''...

  Read more
 • image

  Agronom / e

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Ne po zgjerohemi ! Kompania bio.inspecta shpk , ne zgjerim te aktivitetit te saj ne standarte te tjera certifikimi eshte ne kerkim...

  Read more
 • image

  Financiere/Ekonomiste

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  KALAMA SHPK aktivitet qe ne vitin 1992 import-export. Eshte i shtrire ne investime ne sektorin e shendetesise. Zhvillon turizem mjekesor. KALAMA...

  Read more
 • image

  Menaxher Blerjesh

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Supermarketi Baronesha eshte ne kerkim te nje: Menaxher Blerjesh Detyrat Ndjekja e te gjitha detyrave operacionale të menaxhimit të përditshëm të...

  Read more
 • image

  Supervizor Shitje Horeca

  • Posted 6 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  EUROLAB INTERNACIONAL GRUP shpk, nje nder shoqerite lider ne fushen e importit dhe distribucionit ne Shqiperi, shpall vakant pozicionin: Supervizor Shitje...

  Read more
 • image

  Pasticier / Ndihmes Kuzhinier

  • Posted 6 days ago
  • Specialismculinary & reataurants, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Maritim Hotel Plaza Tirana ka shpallur pozicione te lira pune ne Departamentin e Kuzhiner.   Pasticier / Ndihmes Kuzhinier  Detyrat Detyrat Kryesore...

  Read more