• image

  Specialist i/e larte finance

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Ofrojme mundesi punesimi: Specialist i/e larte Finance KEAD shpk, e themeluar qe prej vitit 1993, eshte lider ne tregun Shqiptar...

  Read more
 • image

  Menaxher Marketingu

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs, Marketing & PR
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Arkitekt/e

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Drejtor Shitjesh

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Menaxher IT

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  EGS -Engineering Global Solution, pjese e Globe Group është një kompani e cila operon në fushën e elektromekanikës dhe ndërtimit....

  Read more
 • image

  Graphic Designer

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismDigital & Creative, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Dinnova AG – We are hiring! For our Office in Tirana we are looking for a Graphic Designer Dinnova AG is an international...

  Read more
 • image

  Account Manager ne Media dhe Gazetari

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs, Media, Media, Digital & Creative jobs
  • LocationTirane, Albania

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti pjesë e Çelësi Media Group, në emër të Klientit të saj e cila ka si mision të saj...

  Read more
 • image

  Remote Python Developer

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? If you're an innovator by nature...

  Read more
 • image

  Senior React.js Developer

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  OneSoft Sh.p.k., a technology business that provides a range of banking and payment services with 15 years experience, is looking...

  Read more
 • image

  Remote Full-stack PHP Developer

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? If you're a Full-stack PHP Developer by trade,...

  Read more
 • image

  Remote Python Developer

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? If you're an innovator by nature...

  Read more
 • image

  Specialist Finance ne Raportim dhe Buxhetim

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  DIGICOM është një nga kompanitë më inovatore të komunikimit në Shqipëri. Kemi investuar për një rrjet të qëndrueshëm duke përdorur...

  Read more
 • image

  Arkitekt

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more