• image

  Inxhinier Ndertimi ne Zbatim

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Mekanik – Elektroauto

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Auditues i Brendshëm

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Jurist/e

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Menaxher Servisi Automjetesh

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  LUFRA kompania me fabrikë në Lushnje, Rrogozhinë dhe një fabrikë uji në Dukat, Vlorë, por edhe me produkte prezente në...

  Read more
 • image

  Inxhinier Supervizimi

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Inxhinier Ndërtimi

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Përshkrimi i kompanisë. AGIKONS Sh.p.k., një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit, e angazhuar për përsosmëri dhe cilësi të...

  Read more
 • image

  Manovrator

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri,e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve...

  Read more
 • image

  Inxhinier Zbatimi

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania "USLUGA shpk" kerkon te punesoje INXHINIER ZBATIMI. Inxhinieri i zbatimit ka si detyre funksionale organizimin dhe drejtimin e punimeve te ndertimit...

  Read more
 • image

  Marketing Communication & Content

  • Posted 6 days ago
  • SpecialismLegal jobs, Marketing & PR
  • LocationTirane, Albania

  TELEPERFORMANCE GROUP worldwide leader in the costumer services is looking for a: Marketing Communication & Content   Responsible for planning, development and implementation...

  Read more
 • image

  Financier/e

  • Posted 6 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Caushi Trans ka aktivitet kryesor transportin e mallrave per te trete brenda dhe jashtë vendit. Adresa: Rruga Nacionale Vore-Fushe Kruje km.4...

  Read more
 • image

  Senior It

  • Posted 6 days ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Eurolab Internacional Grup shpk, nje nder shoqerite lider ne fushen e importit dhe distribucionit ne Shqiperi,per shkak te zgjerimit te...

  Read more
 • image

  Menaxher Operacional

  • Posted 6 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  EUROLAB INTERNACIONAL GRUP, nje nder shoqerite lider ne fushen e importit dhe distribucionit ne Shqiperi, për shkak të zgjerimit të...

  Read more
 • image

  FINANCIERE – KONTABILISTE

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  JUPITER GROUP synon të rekrutojë FINANCIERE - KONTABILISTE Kërkesa për kandidatet: • Të jetë diplomuar në nivelin master për Financë...

  Read more
 • image

  Ekonomiste Kontabel

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Logomekanika sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e sistemeve te kondicionimit HVAC, punimeve hidraulike në Shqipëri, Kosove e...

  Read more
 • image

  Shofer

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Shoqeri ndertimi e cila merret me transport hekuri kerkon te punesoje Shofere te cilet jane te pajisur me patente CE per transportin...

  Read more
 • image

  Administrator për Rezidenca Civile

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS Sh.p.k. është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Financier

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more