• image

  Lawyer

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Provide legal support and advice to the company in relation to all commercial, corporate, taxation and property issues, marketing and...

  Read more
 • image

  Arkitekt Senior

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Shoqëria "Kastrati Construction" shpall vakant pozicionin "Senior Arkitekt".   Detyrat Studion projektet sipas specifikimeve përkatëse; Koordinon dhe zbaton projektin; Analizon dhe vizaton detajet...

  Read more
 • image

  Remote Senior Web Developer

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? If you're an innovator by nature...

  Read more
 • image

  Pergjegjese Finance

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Shoqëria "Lim-Em" sh.p.k. është themeluar në vitin 1999, me bazë në prodhimin dhe shitjen e lëndës së parë me cilësinë...

  Read more
 • image

  Remote Senior Web Engineer

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? If you're an innovator by nature...

  Read more