• image

  Menaxher Projekti

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive: Menaxheri i Projektit është përgjegjës për ekzekutimin dhe administrimin e projektit sipas kërkesave të...

  Read more
 • image

  Inxhinier Ndërtimi në zbatim

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Shoqeria "Albania Bay Marina" kërkon të punësojë një Inxhinier Ndërtimi në zbatim! Detyrat Hartimin dhe ndjekjen e grafikut të punimeve...

  Read more
 • image

  Inxhinier HSE

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Shoqëria "Kastrati Construction" shpall vakant pozicionin "Health and Safety". Detyrat Kryen menaxhimin e duhur te ceshtjeve te HSE; Drejton dhe...

  Read more
 • image

  Information Security Manager

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Information Security Manager The role is to join an existing team of Information Security specialists, as an Information Security Manager....

  Read more