• image

  Inxhinier Ndertimi

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Fabrika e prodhimit të profileve të Aluminit dhe të prodhimit të kabinave për makina elektrike, kërkon të punësojë: Student që...

  Read more
 • image

  Informatike

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Multiservis Center po kerkon te sapo diplomuar ne Shkenca Kompjuterike, Inxhinieri Kompjuterike,Inxhinieri Telekomunikacioni, Menaxhim Informatike dhe Matematike. Njerezit te cilet shquhen...

  Read more
 • image

  Ndihmes Ekonomist/e ose Ekonomist/e

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kerkohet Ndihmes Ekonomist/e ose Ekonomist/e me eksperience 1-2 vjecare. Te kete mbaruar bachelor ne Fakultetin e Ekonomise. Te dije te...

  Read more
 • image

  Grafik Design

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Pespa Alumin shpk, e cila ushtron aktivitetin e saj kryesisht ne fushen e prodhimit te profileve dhe aksesoreve te ndryshem...

  Read more
 • image

  Operator per gjuhen Angleze

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Durres, Simetrix Solution ofron vende pune Kompania ‘Simetrix Solution’, operon prej vitesh ne treg Ne jemi gjithmon ne kerkim te...

  Read more
 • image

  Kuzhinier/Ndihmes Kuzhinier

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Përmbledhja e Pozicionit: Kuzhinier/Ndihmes Kuzhinier Detyrat Përgatit gatime të ndryshme duke respektuar praktikat më të mira të trajtimit të ushqimeve dhe...

  Read more
 • image

  Punetor

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  WORLDFLEX kerkon te punesoj: -Punetor - Mosha 25-40 vjec. - Te jete energjik, te kete deshire per te punuar. Detyrat:...

  Read more