• image

  Agjent Imobiliar

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  RE/MAX Alpha, pjese e rrjetit imobiliar me te madh ne bote ne fushen e pasurive te paluajtshme po kerkon te...

  Read more
 • image

  Hotel Adriatik kerkon te punesoje staf te perkushtuar ne fushen e mirembajtjes.

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Hotel Adriatik kerkon te punesoje staf te perkushtuar ne fushen e mirembajtjes. Aplikantet duhet te kene njohuri baze ne fushen eletrike...

  Read more
 • image

  Arketar/e

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania Besniku Shpk me adrese Maminas Durres, prane fabrikes se tullave,kerkon te punesoj nje arketar/e ne departamentin e finances dhe...

  Read more
 • image

  Ekonomiste

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Studio  Kontabiliteti ,  me adrese prane  Ring Center ,  kerkon te punesoje  nje Ekonomiste ( Femer )   me kohe te...

  Read more
 • image

  Shitëse

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  NATYRAL VITA  Kërkon të punësojë 3 vajza në pozicionin e punës si: Shitëse ne dyqanet e saj 2 Vajza ne Rr:...

  Read more
 • image

  Punetor

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Luxury Bedding  kerkon te punesoj: Punetor  mosha 25-40 vjec -Te jete energjik,te kete deshire per te punuar. Detyrat: -Shoqerues transporti -Sistemues magazine...

  Read more
 • image

  Prezantuese Produkti

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Luxury Bedding : Kerkon te punesoje vajza per Prezantuese Produkti Nese ke : Aftesi te mira ne komunikim. Experience pune....

  Read more
 • image

  Punetor Magazine

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Personali i Magazines/Depos  Part-time Objektivat; Të zbatojë proceset e punës dyqan-depo në përputhje me procedurat, rregulloret, udhëzimet dhe legjislacionin në fuqi;...

  Read more
 • image

  Ndihmese ekonomiste

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Laghi shpk eshte kompani qe meret me prodhimine e kemishave/ faconeri. Laghi shpk eshte ne kerkim te kandidateve potencial ne...

  Read more
 • image

  Turkish Speaking Customer Support / Home Office

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Turkish Speaking Customer Support and Call Center Agent / Home Office  Looking for a career in the Entertainment Industry?  Who...

  Read more
 • image

  Inxhinier Cilesie

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania Elettromil Albania shpk kerkon te punesoje Inxhinier (elektrik/mekanik/telekomunikacion etj) per postin e punes Inxhinier Cilesie (Quality Manager). Kerkesat qe duhet...

  Read more
 • image

  Mirembajtje rrjeti kompjuterash – IT

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Albanian Auto Market - AAM lider ne tregtimin e pjeseve te kembimit per autovetura është në rritje të vazhdueshme dhe...

  Read more
 • image

  Customer Care Attendant

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit "Do It Yourself" në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumice dhe pakicë,...

  Read more
 • image

  Motorist

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania Autopasion SH.A kerkon te punesoje Motorist, per magazinen ne filjalin e Durresit. Paga eshte e kenaqshme. Per me shume...

  Read more
 • image

  Operator Finance

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Autopasion kerkon te punesoje Operator Finance per filialin e saj ne zyrat qendrore ne Tirane. Aplikanti mund te jete me...

  Read more
 • image

  Punetor Magazine

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Autopasion SH.A kerkon te punesoje punetor magazine per filialin e saj, me vendndodhje ne Tirane. Vendi i lire eshte vakant per...

  Read more
 • image

  Punonjës

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  ABISSNET kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit duke ofruar shërbime të Internetit, Telefonisë fikse dhe Televizionit për klientët...

  Read more
 • image

  Agjent/e Promocioni

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  ABISSNET është kompani që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit duke ofruar sherbimet Internet, Telefoni, Tv, Hosting, Domain, etj....

  Read more