• image

  Juriste

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Shoqeria Construction Energy Parts sh.p.k kerkon te punesoje nje Juriste. Detyrat Harton kontrata dhe marrëveshje të ndryshme që lidh kompania me...

  Read more
 • image

  Ekonomiste

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Studio  Kontabiliteti ,  me adrese prane  Ring Center ,  kerkon te punesoje  nje Ekonomiste ( Femer )   me kohe te...

  Read more
 • image

  Menaxhere Logjistike

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania e transportit Malaj- A Shpk eshte ne kerkim te nje Menaxhere Logjistike. Detyrat / Pergjegjesite Zhvillimi i planit te...

  Read more
 • image

  Shitëse

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  NATYRAL VITA  Kërkon të punësojë 3 vajza në pozicionin e punës si: Shitëse ne dyqanet e saj 2 Vajza ne Rr:...

  Read more
 • image

  Prezantuese Produkti

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Luxury Bedding : Kerkon te punesoje vajza per Prezantuese Produkti Nese ke : Aftesi te mira ne komunikim. Experience pune....

  Read more
 • image

  Specialiste Finance

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë...

  Read more
 • image

  Ndihmese ekonomiste

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Laghi shpk eshte kompani qe meret me prodhimine e kemishave/ faconeri. Laghi shpk eshte ne kerkim te kandidateve potencial ne...

  Read more
 • image

  Sales Representative

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Do you find yourself suitable?   Sales Representative in Durres Requirements of the position: Bachelor degree (Preferred, candidates with Degree in...

  Read more
 • image

  Ekonomiste

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Ani.Co sh.p.k , e cila operon ne sektorin industrial kerkon kandidate per pozicionin : Ekonomiste(F) Kualifikimet Kualifikimet / Kërkesat Kriteret...

  Read more
 • image

  INFERMIERE

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Laboratori Genius kerkon te punesoje : INFERMIERE Aplikanti/ja ka këto detyra dhe përgjegjësi: - Kryen funksionin primar te pritjes se...

  Read more
 • image

  Menaxhere

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Worldflex  : Kerkon te punesoje vajza per Pozicionin Menaxhere Nese ke : Aftesi te mira ne komunikim Experience pune...

  Read more
 • image

  Fixed CVM Analyst

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  The role ensures the quantitative insights generation from the fixed customer base, the implementation of respective CVM campaigns and monitor...

  Read more
 • image

  Punonjes Marketi

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Punonjes Salle ne Big Market zona e bllokut      Detyrat Bën sistemimin e mallit nëpër raftet e caktuar. Kujdeset që...

  Read more
 • image

  Redaktuese

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit "Do It Yourself" ne Shqiperi, i cili ofron shitje me shumice dhe pakice,...

  Read more
 • image

  Inxhinier Supervizimi

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Financiere/Ekonomiste

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  KALAMA SHPK aktivitet qe ne vitin 1992 import-export. Eshte i shtrire ne investime ne sektorin e shendetesise. Zhvillon turizem mjekesor. KALAMA...

  Read more
 • image

  Farmaciste

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  COLI`S Pharmacy & Dermo Lab kerkon te punesoje : Farmaciste Detyrat Mirëpret me etikë të lartë profesionale cdo klient që interesohet për...

  Read more
 • image

  Shitese

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Shitese per reparte te ndryshme Kualifikimet Arsim i mesem. Eksperience mbi 2vite ne pozicion te njejte. Nese eksperienca e meparshme...

  Read more