• image

  Hotel Adriatik kerkon te punesoje staf te perkushtuar ne fushen e mirembajtjes.

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Hotel Adriatik kerkon te punesoje staf te perkushtuar ne fushen e mirembajtjes. Aplikantet duhet te kene njohuri baze ne fushen eletrike...

  Read more
 • image

  Shofer traileri

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania e transportit Malaj - A Shpk kerkon te punsoj shofer traileri. - Kandidatet duhet te kene eksperience pune te...

  Read more
 • image

  Punetor

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Luxury Bedding  kerkon te punesoj: Punetor  mosha 25-40 vjec -Te jete energjik,te kete deshire per te punuar. Detyrat: -Shoqerues transporti -Sistemues magazine...

  Read more
 • image

  Shofer Magazine

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  A.M.G shpk - Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të...

  Read more
 • image

  Shofer / Ekzekutues

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  A.M.G shpk - Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të...

  Read more
 • image

  Shofer

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  "Prosperous Globe Human Resources Company Limited" kërkon te punësojë: Shofer    Kualifikimet  Kriteret: Te kete eksperience ne drejtimin e mjetit. Te kete njohuri...

  Read more
 • image

  Teknik Kabllimi

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Shoqeria "ABISSNET"sha eshte shoqeri në fushen e komunikimeve elektronike, ne lidhje me ofrimin e sherbimit te internetit, telefonise se palevizsshme...

  Read more
 • image

  Motorist

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania Autopasion SH.A kerkon te punesoje Motorist, per magazinen ne filjalin e Durresit. Paga eshte e kenaqshme. Per me shume...

  Read more
 • image

  Punetor Magazine

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Autopasion SH.A kerkon te punesoje punetor magazine per filialin e saj, me vendndodhje ne Tirane. Vendi i lire eshte vakant per...

  Read more
 • image

  Shofer

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Autopasion SH.A ne filialin e saj ne qytetin e Tirane kerkone te punesoje Shofer. Te dije t'i jape edhe Motorit. Paga eshte...

  Read more
 • image

  Menaxher Projekti

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive: Menaxheri i Projektit është përgjegjës për ekzekutimin dhe administrimin e projektit sipas kërkesave të...

  Read more
 • image

  Përgjegjës HSE

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Departamenti: Teknik Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive: Përgjegjësi HSE ka për detyrë të koordinojë me projekt menaxherët e shoqërisë...

  Read more
 • image

  Shofer-Furnitor

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kerkojme te punesoje personel te ri, shofer-furnitor, me kriteret e meposhtme: Patente te klasit B C. Mundesisht te jene te pajisur...

  Read more
 • image

  Punonjës

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  ABISSNET kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit duke ofruar shërbime të Internetit, Telefonisë fikse dhe Televizionit për klientët...

  Read more
 • image

  Shofer

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit dhe telefonisë fikse për klientët e saj,...

  Read more
 • image

  Punetor Magazine

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania ITALINOX  SHQIPERIA  kerkon te punesoje : Punetor magazine. Detyrat Eshtë pergjegjës për përgatitjen e porosive të klienteve dhe kujdeset per mosdëmtimin...

  Read more
 • image

  Punonjës Magazine

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Fashion Group është pjesë e Balfin Group e specializuar në shitjen me pakicë të veshjeve dhe aksesoreve dhe ka ekskluzivitetin në Shqipëri për...

  Read more
 • image

  Teknik HVAC

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  TEKNIK HVAC Pranё zyrёs sё kompanisё shpallet vakant 1 vend pune, pozicion full time. Detyrat Përgjegjësitë kryesore: Instalim shërbim dhe...

  Read more