• image

  Specialist për Administrimin e Përcaktimit të Çmimeve

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismBanking, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Intesa Sanpaolo Bank Albania kërkon të punësojë: Specialist për Administrimin e Përcaktimit të Çmimeve, Departmenti i "Network Planning, Monitoring &...

  Read more
 • image

  Drejtor Dege

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Union Bank është një bankë private me kapital 100% shqiptar me aksioner kryesor UFT. Që prej fillimit të aktivitetit në...

  Read more
 • image

  Menaxher i Marrëdhënieve me Klientët Biznes

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismBanking, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Union Bank është një bankë private me kapital 100% shqiptar me aksioner kryesor UFT. Që prej fillimit të aktivitetit në...

  Read more
 • image

  Këshillues Klienti

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismBanking, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Union Bank është një bankë private me kapital 100% shqiptar me aksioner kryesor UFT. Që prej fillimit të aktivitetit në...

  Read more
 • image

  Shërbim Klienti

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismBanking, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Union Bank është një bankë private me kapital 100% shqiptar me aksioner kryesor UFT. Që prej fillimit të aktivitetit në...

  Read more
 • image

  Analiste Mikrokredie

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismBanking, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Credins Bank kërkon të punësojë: Analiste MIKOKREDIE / RAJONI TIRANE Detyrat • Identifikimi i klienteve potencial dhe promovimi i te...

  Read more
 • image

  Teller Kristal Branch and Concord Branch

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismBanking, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Teller Kristal Branch and Concord Branch Detyrat Accepts the money that the customers deposit; Deals with balancing and re-conciliation of...

  Read more
 • image

  Analist Kredie SME

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismBanking, Legal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Credins Bank kërkon të punësojë: ANALIST KREDIE SME- RAJONI DURRES Detyrat • Identifikimi i klienteve potencial dhe promovimi i te...

  Read more
 • image

  Senior Specialist në Departamentin e Raportimit dhe Kontrollit Financiar

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismBanking, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Union Bank është një bankë private me kapital 100% shqiptar me aksioner kryesor UFT. Që prej fillimit të aktivitetit në...

  Read more
 • image

  Drejtues i Njësisë së Buxhetimit dhe Analizave

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismBanking, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Union Bank është një bankë private me kapital 100% shqiptar me aksioner kryesor UFT. Që prej fillimit të aktivitetit në...

  Read more
 • image

  ProCredit Onboarding Programme

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  About ProCredit Bank Albania Part of international ProCredit group with its headquarters in Frankfurt, Germany. We offer excellent customer service to...

  Read more