• image

  Arkitekt Senior

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Shoqëria "Kastrati Construction" shpall vakant pozicionin "Senior Arkitekt".   Detyrat Studion projektet sipas specifikimeve përkatëse; Koordinon dhe zbaton projektin; Analizon dhe vizaton detajet...

  Read more
 • image

  Arkitekt

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismDigital & Creative, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Arkitekt Progeen shpk kërkon arkitekt që të punësohet në projektim për godina banimi, civile dhe industriale, struktura, studime pjesore urbanistike,...

  Read more
 • image

  Graphic Designer

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismDigital & Creative, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  CLIKING ALBANIA SHPK e specializuar ne dizenjimin e reklamave te gazetave/revistave europiane qe prej vitit 2011 kerkon te zgjeroje stafin...

  Read more
 • image

  Specialist Design

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs, Marketing & PR
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Tirana Cash and Carry - furnitori ekskluziv i Rrjetit Big Market shpall vakant pozicionin: Specialist Design prane Departamentit te Marketing Te interesuarit...

  Read more
 • image

  Arkitekt

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Everest e ka filluar veprimtarinë e saj në vitin 1997 në fushën e ndërtimit. Gjatë viteve ajo është shndërruar nga...

  Read more
 • image

  Specialist Arkitekt

  • Posted 6 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania A.Toto Sh.p.k kerkon te punesoje; Specialist Arkitekt ose Ing. Ndertimi Kualifikimet Diplomë në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit,Arkitekture ose shkolle...

  Read more
 • image

  Digital Specialist

  • Posted 6 days ago
  • SpecialismDigital & Creative, Legal jobs, Media, Digital & Creative jobs
  • LocationTirane, Albania

  EUROLAB INTERNACIONAL GRUP shpk, nje nder shoqerite lider ne fushen e importit dhe distribucionit ne Shqiperi, shpall vakant pozicionin: "Digital Specialist"...

  Read more
 • image

  Dizenjues

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismDigital & Creative, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  NATYRAL VITA  kërkon të punësojë; DIZENJUES me PËRVOJË PUNE Adresa: Rr: Islam Alla TIRANË Kushtet; Orari i punës 09:00 me 17:00 ....

  Read more
 • image

  Arkitekt/e Zyre

  • Posted 2 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania e ndriçimit Bauled ofron vend pune: Arkitekt/e Zyre. Adresa: BAULED shpk Tiranë, Rruga "Pavarsia", mbrapa Casa Italia. Detyrat Të njoh...

  Read more
 • image

  Arkitekt/e

  • Posted 2 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  USLUGA, një ndër kompanitë e para dhe më të mëdha e fokusuar në ndërtim dhe manaxhim pronash në Shqipëri, kërkon...

  Read more
 • image

  Specialist Marketing & Design

  • Posted 2 weeks ago
  • SpecialismDigital & Creative, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Big Market eshte ne kerkim te profilit Specialist Markting & Design me pofilin si me poshte:   Detyrat Të zhvilloj...

  Read more
 • image

  Arkitekt

  • Posted 2 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kontakt shpk është një kompani ndërtimi që operon në tregun shqiptar që prej vitit 1999. Portofoli kryesor i veprimtarisë së...

  Read more
 • image

  Graphic Designer

  • Posted 2 weeks ago
  • SpecialismDigital & Creative, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Center Shqiptare, e cila operon ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve te ambalazhimit te linjes se luksit, si...

  Read more
 • image

  Arkitekte

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Arlis Ndërtim është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit dhe investimit në projektet zhvilluese. Aktiviteti i kompanisë daton në...

  Read more
 • image

  Graphic Designer

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismDigital & Creative, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Dinnova AG – We are hiring! For our Office in Tirana we are looking for a Graphic Designer Dinnova AG is an international...

  Read more
 • image

  Arkitekt/e

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje...

  Read more
 • image

  Dental technician designer

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismDigital & Creative, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  A dental technician, also known as a dental technologist, is responsible for designing, constructing and repairing a variety of dental...

  Read more
 • image

  Grafic Designer

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismDigital & Creative, Legal jobs, Media, Digital & Creative jobs
  • LocationTirane, Albania

  Spectrum Sh.p.k. eshte nje shoqeri lider ne fushen e tregtimit dhe instalimit te sistemeve profesionale audio si dhe ne fushen e...

  Read more