• image

  Shofer traileri

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania e transportit Malaj - A Shpk kerkon te punsoj shofer traileri. - Kandidatet duhet te kene eksperience pune te...

  Read more
 • image

  Menaxhere Logjistike

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania e transportit Malaj- A Shpk eshte ne kerkim te nje Menaxhere Logjistike. Detyrat / Pergjegjesite Zhvillimi i planit te...

  Read more
 • image

  Punetor Magazine

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Personali i Magazines/Depos  Part-time Objektivat; Të zbatojë proceset e punës dyqan-depo në përputhje me procedurat, rregulloret, udhëzimet dhe legjislacionin në fuqi;...

  Read more
 • image

  Shites/e ne Dyqan

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Aladini Trade Partner shpk është lider në shitjet online në Shqipëri ku menaxhonë disa prej platrofmave më të suksesshme si www.aladini.al www.beba.al www.bukinist.al www.idedhuratash.al...

  Read more
 • image

  Inxhinier Elektronik

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Sound&Vision kerkon te punesoje: Inxhinier Elektronik -Te kete perfunduar studimet ne Fakultetin e Inxhinierise Elektrike -Eksperience pune minimalisht mbi...

  Read more
 • image

  Punonjese perpunimi

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Ofrojme vend pune punonjes/e perpunimi Kerkojme : · Te jene te komunikueshem · Ti pershtaten orarit te punes te percaktuar qe ne...

  Read more
 • image

  Shitese

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  NJOFTIM PER VEND TE LIRE PUNE Shoqeria USPA Shpk, lider ne fushen e tregtise se Veshjeve shpall vende te lira...

  Read more
 • image

  Infermiere – Laborante

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Klinika Laseway kerkon te punesoje infermjere ose laborante me kohe te plote . Paga e kenaqeshem . Preferohet te dije...

  Read more
 • image

  Trajner/e Stafi,

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme: - Te kene perfunduar arsimin e larte,( preferohet ne profilin e mesuesise /...

  Read more
 • image

  Human Resource Specialist / Officer

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  UNYT is an accredited multi-ethnic, private university in Tirana, Albania, delivering American degrees, established since 2002. It strives to provide...

  Read more
 • image

  Operatori telefonico per attività di Cross Selling e Upselling

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Per azienda cliente operante nel settore delle telecomunicazioni, siamo alla ricerca di Operatori telefonico per attività di Cross Selling e Upselling....

  Read more
 • image

  Agjent Shitje B2B

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe Televizionit për klientët e...

  Read more