• image

  EKONOMIST/E

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania Besniku Shpk me adrese Maminas Durres, prane fabrikes se tullave,kerkon te punesoj nje financier/e ne departamentin e finances dhe...

  Read more
 • image

  Specialistë Finance/Kontabilistë

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  NEXUM AL shpk è una societa' che si occupa di outsourcing di contabilita' italiana. Nell'ottica di potenziare il nostro organico,...

  Read more
 • image

  Ekonomiste

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Studio  Kontabiliteti ,  me adrese prane  Ring Center ,  kerkon te punesoje  nje Ekonomiste ( Femer )   me kohe te...

  Read more
 • image

  Specialiste Finance

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë...

  Read more
 • image

  Ndihmese ekonomiste

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Laghi shpk eshte kompani qe meret me prodhimine e kemishave/ faconeri. Laghi shpk eshte ne kerkim te kandidateve potencial ne...

  Read more
 • image

  Financier i larte

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania Eteria shpk, e cila ushtron aktivitet ne fushen e projektimit dhe prodhimit te artikujve ne inox ne seri per...

  Read more
 • image

  Ekonomiste

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Ani.Co sh.p.k , e cila operon ne sektorin industrial kerkon kandidate per pozicionin : Ekonomiste(F) Kualifikimet Kualifikimet / Kërkesat Kriteret...

  Read more
 • image

  Billing Specialist

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Virtus Excellence Training Centre Looking for Billing Specialist position­! If you’ve always dreamed about working for the good company and are looking...

  Read more
 • image

  Operator Finance

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Autopasion kerkon te punesoje Operator Finance per filialin e saj ne zyrat qendrore ne Tirane. Aplikanti mund te jete me...

  Read more
 • image

  Auditues i Brendshëm

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Oficer Kredie

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetetin e Durresit. Kërkesat kryesore...

  Read more
 • image

  Esperto Contabile

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Per il servizio OutsourcingContabilita.it cerchiamo urgentemente;  Esperti in contabilità italiana Kualifikimet Il candidato deve avere un'ottima esperienza in uno studio commercialista o...

  Read more
 • image

  Financiere/Ekonomiste

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  KALAMA SHPK aktivitet qe ne vitin 1992 import-export. Eshte i shtrire ne investime ne sektorin e shendetesise. Zhvillon turizem mjekesor. KALAMA...

  Read more
 • image

  Financiere

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  MEGATEK pjesë e Teqja Group International, po kërkon të punësojë: Financier/e Detyrat Siguron respektimin dhe përmbushjen e kërkesave të politikave dhe procedurave...

  Read more
 • image

  Specialist i/e larte finance

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Ofrojme mundesi punesimi: Specialist i/e larte Finance KEAD shpk, e themeluar qe prej vitit 1993, eshte lider ne tregun Shqiptar...

  Read more
 • image

  Kasiere

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kasiere ne Big Market Zona e Bllokut Te interesuarit te dergojne cv ne adresen bllokumenaxher@gmail.com Cel: 0682051416 ose ne whatsap ne...

  Read more
 • image

  Kasiere

  • Posted 6 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit "Do It Yourself" në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë,...

  Read more
 • image

  Supervizor Shitje Horeca

  • Posted 6 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  EUROLAB INTERNACIONAL GRUP shpk, nje nder shoqerite lider ne fushen e importit dhe distribucionit ne Shqiperi, shpall vakant pozicionin: Supervizor Shitje...

  Read more