• image

  Pergjegjes Recepsioni

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Hotel Adriatik , resorti me 5 yje, ne Plazh, pjese e Luxury Group kerkon te punesoje punonjes energjike dhe të...

  Read more
 • image

  RECEPSIONIST/E

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Hotel Colosseo Tirana nje hotel me 4 yje i pozicionuar ne qender te Tiranes, rruga e Durresit, Shpall vendin vakant...

  Read more
 • image

  Recepsionist/e

  • Posted 5 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Moncafe Boutique Hotel & Spa” kerkon te punesoje Recepsionist/e me kohe te plote. Detyrat Te pergjigjet ndaj kerkesave te klienteve per sherbimet e...

  Read more
 • image

  Recepsionist

  • Posted 6 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Hotel Adriatik , resorti me 5 yje, ne Plazh, pjese e Luxury Group kerkon te punesoje punonjes energjike dhe të...

  Read more
 • image

  Front Desk Agent

  • Posted 6 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Maritim Hotel Plaza Tirana is looking for experienced candidates in the Front Office Department who will represent the hotel to the guest throughout...

  Read more
 • image

  Pasticier / Ndihmes Kuzhinier

  • Posted 6 days ago
  • Specialismculinary & reataurants, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Maritim Hotel Plaza Tirana ka shpallur pozicione te lira pune ne Departamentin e Kuzhiner.   Pasticier / Ndihmes Kuzhinier  Detyrat Detyrat Kryesore...

  Read more
 • image

  Sanitare F

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Amara Hotel & Spa kerkon te zgjeroje stafin e saj: Misioni jone është të sigurojmë cilësi maksimale për çdo shërbim,...

  Read more
 • image

  Recepsioniste M/F

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Amara Hotel & Spa kerkon te zgjeroje stafin e saj: Misioni jone është të sigurojmë cilësi maksimale për çdo shërbim,...

  Read more
 • image

  Kamarier M/F

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Amara Hotel & Spa kerkon te zgjeroje stafin e saj: Misioni jone është të sigurojmë cilësi maksimale për çdo shërbim,...

  Read more
 • image

  Kamarier/e

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Hotel Alion Durres Kerkojme te punesojme kamarier / kamariere turn i pare dhe i dyte. Preferohet qe kandidatet te kene...

  Read more
 • image

  Recepsioniste

  • Posted 1 week ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationAlbania

  Mbulon rezervimet on line ne - booking Mbulon detyrat e recepsionit te Hoteli promovim/ sherbim klienti/ informacion Email aplikimi: hr@bigaalbgroup.al

  Read more
 • image

  Menaxhere

  • Posted 2 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Villa Bianca Resort Kerkon te punesoje menaxhere. Te jete njohese e gjuheve angleze dhe italiane,dhe te zoteroje patente te tipit...

  Read more
 • image

  Recepsionist/e

  • Posted 2 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Blue Marine Hotel, nga investimet me serioze ne bregdetin shqiptar kerkon te ngreje dhe zgjeroje strukturat referuar rritjes se qendrueshme ne...

  Read more
 • image

  Kamarier/Banakier

  • Posted 4 weeks ago
  • Specialismculinary & reataurants, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Greenwich Coffe Bar hap pozicione te reja pune si Kamarier/ banakier. Paga e kenaqshme plus bakshishe. Kushte te mira pune Detyrat Të...

  Read more
 • image

  Recepsionist/e

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Ani shpk, me aktivitet Hoteleri&Turizem, eshte ne kerkim te dy Recepsionisteve Hoteli (Femer/Mashkull) me kohe te plote, nje per...

  Read more
 • image

  Amara Hotel & Spa kerkon te zgjeroje stafin e saj me : Recepsioniste F,& Kamariere Restoranti M/F

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Amara Hotel & Spa kerkon te zgjeroje stafin e saj me : Recepsioniste F, & Kamariere Restoranti M/F Përshkrim i...

  Read more
 • image

  Recepsionist/e

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Hotel Adriatik , resorti me 5 yje, ne Plazh, pjese e Luxury Group kerkon te punesoje punonjes energjike dhe të...

  Read more
 • image

  Kamarier / Ndihmes Kamarier

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Maritim Hotel Plaza Tirana ka shpallur pozicione te lira pune ne Departamentin e Ushqimit dhe te Pijes (Food & Beverage Department). Kamarier/...

  Read more