• image

  Sekretare

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  O.T.C Shpk Adresa : Blloku " Vasil Shanto " prane Keshit Nr.3 Tirane Kerkon te punesoje : Sekretare Kushtet per...

  Read more
 • image

  Agjent Imobiliar

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  RE/MAX Alpha, pjese e rrjetit imobiliar me te madh ne bote ne fushen e pasurive te paluajtshme po kerkon te...

  Read more
 • image

  Hotel Adriatik kerkon te punesoje staf te perkushtuar ne fushen e mirembajtjes.

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Hotel Adriatik kerkon te punesoje staf te perkushtuar ne fushen e mirembajtjes. Aplikantet duhet te kene njohuri baze ne fushen eletrike...

  Read more
 • image

  Arketar/e

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania Besniku Shpk me adrese Maminas Durres, prane fabrikes se tullave,kerkon te punesoj nje arketar/e ne departamentin e finances dhe...

  Read more
 • image

  Specialista Digital – Marketing

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs, Marketing & PR
  • LocationTirane, Albania

  Detyrat Requisiti di base: Laurea conseguita presso la Facoltà di Economia (Università di Tirana o Università estere) profilo Marketing. Ottima...

  Read more
 • image

  Agjent Shitjesh

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Lajthiza Invest sha Kerkon te punesoje -Agjent shitje (M) per qytetin e Tiranes . Adresa e zyrave te kompanise: Qender...

  Read more
 • image

  Juriste

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Shoqeria Construction Energy Parts sh.p.k kerkon te punesoje nje Juriste. Detyrat Harton kontrata dhe marrëveshje të ndryshme që lidh kompania me...

  Read more
 • image

  Agjent Logistice

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania jone, Cela Trans, ne fushen e transportit dhe logjistikes, kerkon te punesoje Agjent Logjistike. Kandidatet duhet të plotësojnë këto...

  Read more
 • image

  Agjent Shitjesh

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  A.M.G shpk - Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të...

  Read more
 • image

  Përkthyes/Interpretues Kineze(Mandarin)

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Prosperous Globe Human Resources Company Limited kërkon te punësojë: Përkthyes/Interpretues  Kineze(Mandarin) - Shqip dhe Shqip - Kineze(Mandarin) Kualifikimet Kriteret: Të jetë njohës i...

  Read more
 • image

  Remote Marketing Manager

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs, Marketing & PR
  • LocationTirane, Albania

  Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? If you're an innovator by nature...

  Read more
 • image

  Shitëse

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  NATYRAL VITA  Kërkon të punësojë 3 vajza në pozicionin e punës si: Shitëse ne dyqanet e saj 2 Vajza ne Rr:...

  Read more
 • image

  Punetor

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Luxury Bedding  kerkon te punesoj: Punetor  mosha 25-40 vjec -Te jete energjik,te kete deshire per te punuar. Detyrat: -Shoqerues transporti -Sistemues magazine...

  Read more
 • image

  Prezantuese Produkti

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Luxury Bedding : Kerkon te punesoje vajza per Prezantuese Produkti Nese ke : Aftesi te mira ne komunikim. Experience pune....

  Read more
 • image

  Lawyer

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Provide legal support and advice to the company in relation to all commercial, corporate, taxation and property issues, marketing and...

  Read more
 • image

  Agjent Shitjesh

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  A.M.G shpk - Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të...

  Read more
 • image

  Mirëmbajtes Pishine

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Agjent/e Terreni në rrethe

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  MODASTIKA ofron vend pune: Agjent/e Terreni Adresa: Rruga "Hasan Alla", Olympic Residence, Godina A, Kati 5. Detyrat Të mirëmbajë rrjetin e...

  Read more