• image

  Sekretare

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  O.T.C Shpk Adresa : Blloku " Vasil Shanto " prane Keshit Nr.3 Tirane Kerkon te punesoje : Sekretare Kushtet per...

  Read more
 • image

  Agjent Imobiliar

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  RE/MAX Alpha, pjese e rrjetit imobiliar me te madh ne bote ne fushen e pasurive te paluajtshme po kerkon te...

  Read more
 • image

  Hotel Adriatik kerkon te punesoje staf te perkushtuar ne fushen e mirembajtjes.

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Hotel Adriatik kerkon te punesoje staf te perkushtuar ne fushen e mirembajtjes. Aplikantet duhet te kene njohuri baze ne fushen eletrike...

  Read more
 • image

  Arketar/e

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania Besniku Shpk me adrese Maminas Durres, prane fabrikes se tullave,kerkon te punesoj nje arketar/e ne departamentin e finances dhe...

  Read more
 • image

  EKONOMIST/E

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania Besniku Shpk me adrese Maminas Durres, prane fabrikes se tullave,kerkon te punesoj nje financier/e ne departamentin e finances dhe...

  Read more
 • image

  Specialistë Finance/Kontabilistë

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  NEXUM AL shpk è una societa' che si occupa di outsourcing di contabilita' italiana. Nell'ottica di potenziare il nostro organico,...

  Read more
 • image

  Specialista Digital – Marketing

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs, Marketing & PR
  • LocationTirane, Albania

  Detyrat Requisiti di base: Laurea conseguita presso la Facoltà di Economia (Università di Tirana o Università estere) profilo Marketing. Ottima...

  Read more
 • image

  Agjent Shitjesh

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Lajthiza Invest sha Kerkon te punesoje -Agjent shitje (M) per qytetin e Tiranes . Adresa e zyrave te kompanise: Qender...

  Read more
 • image

  Juriste

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Shoqeria Construction Energy Parts sh.p.k kerkon te punesoje nje Juriste. Detyrat Harton kontrata dhe marrëveshje të ndryshme që lidh kompania me...

  Read more
 • image

  Ekonomiste

  • Posted 1 day ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Studio  Kontabiliteti ,  me adrese prane  Ring Center ,  kerkon te punesoje  nje Ekonomiste ( Femer )   me kohe te...

  Read more
 • image

  Pergjegjes Recepsioni

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Hotel Adriatik , resorti me 5 yje, ne Plazh, pjese e Luxury Group kerkon te punesoje punonjes energjike dhe të...

  Read more
 • image

  Shofer traileri

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania e transportit Malaj - A Shpk kerkon te punsoj shofer traileri. - Kandidatet duhet te kene eksperience pune te...

  Read more
 • image

  Menaxhere Logjistike

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania e transportit Malaj- A Shpk eshte ne kerkim te nje Menaxhere Logjistike. Detyrat / Pergjegjesite Zhvillimi i planit te...

  Read more
 • image

  Agjent Logistice

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania jone, Cela Trans, ne fushen e transportit dhe logjistikes, kerkon te punesoje Agjent Logjistike. Kandidatet duhet të plotësojnë këto...

  Read more
 • image

  Agjent Shitjesh

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  A.M.G shpk - Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të...

  Read more
 • image

  Përkthyes/Interpretues Kineze(Mandarin)

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Prosperous Globe Human Resources Company Limited kërkon te punësojë: Përkthyes/Interpretues  Kineze(Mandarin) - Shqip dhe Shqip - Kineze(Mandarin) Kualifikimet Kriteret: Të jetë njohës i...

  Read more
 • image

  Remote Marketing Manager

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs, Marketing & PR
  • LocationTirane, Albania

  Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? If you're an innovator by nature...

  Read more
 • image

  Remote React Native Developer

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? If you're an innovator by nature...

  Read more