• image

  Mirëmbajtes Pishine

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Teknik Elektrik

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Elektricisti është përgjegjës për funksionimin e pajisjeve dhe programeve të mirëmbajtjes së linjave, në përputhje me specifikimet e pajisjeve dhe...

  Read more
 • image

  Elektrik Junior

  • Posted 3 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  DBA PRO S.p.A. shoqeri e kontrolluar nga DBA Group SPA prej me shume se 30 vjetesh ofron shërbime të projektimit inxhinierik për infrastruktura...

  Read more
 • image

  Ndihmës Picier

  • Posted 3 weeks ago
  • Specialismculinary & reataurants, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  New King House Restorant eshte ne kerkim nje Ndihmës Picieri me dhe pa eksperience pune. Kualifikimet Të ketë eksperiencë brënda të njëjtit profil...

  Read more
 • image

  Agjent Shitje

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  BROTECH Brands kërkon të punësojë Agjent Shitje Distribucioni. Punë e konsoliduar me kushtet më të mira në treg! Kompania operon në...

  Read more
 • image

  Teknik montimi për sherbimin GPS

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania PROTON operon në fushën e Sistemeve GPS nën kuadër të zgjerimit të stafit të saj kërkon Teknik montimi për...

  Read more
 • image

  PICIER

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  PICIER Njoftime pune - HOTEL KAMELIA NE GOLEM Me eksperience pune. Te interesuarit te jene korrekte ne pune. OFROHEN PAGA...

  Read more
 • image

  Parukiere

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kerkohet Parukiere me experienc pune. Paga mbi 35000. Te intersuarat te kontaktojne ne numrie e tel. 0695269249

  Read more
 • image

  Souse Chef

  • Posted 1 month ago
  • Specialismculinary & reataurants, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

    Job Position: Sous Chef 1. Reports to: Head Chef 2. Gives instruction to: Chefs/Breakfast Staff Chefs/Stewarding 3. Basic Function...

  Read more
 • image

  Elektricist

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  EMC Engineering Maintenance Center Shpk, eshte nje kompani me Qender ne Durres e cila nder te tjera ofron sherbimet e...

  Read more
 • image

  Inxhinier/e Elektrik ose Mekatronik

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  EMC Engineering Maintenance Center Shpk, eshte nje kompani me Qender ne Durres e cila nder te tjera ofron sherbimet e Mirembajtjes dhe...

  Read more
 • image

  Mekanik

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania 4 A-M kerkon te punesoje Mekanik. Kualifikimet Te kete eksperiencen e duhur. Te jete fleksibel me orarin. Te jete bashkepunues me...

  Read more
 • image

  Kuzhinier/Ndihmes Kuzhinier

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Përmbledhja e Pozicionit: Kuzhinier/Ndihmes Kuzhinier Detyrat Përgatit gatime të ndryshme duke respektuar praktikat më të mira të trajtimit të ushqimeve dhe...

  Read more
 • image

  Elektricist

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Qellimi i Pozicionit: Miremban rrjetin ,kontrollon linjat dhe evidenton problemet , ben raportimet perkatese. Detyrat Te njohe me perpikmeri shtrirjen...

  Read more
 • image

  Parukier/e

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Chiaroscuro.s kerkon nje parukier/e me eksperienc pune. Te kete elsperienc pune te meparshme, profesional/e dhe i/e perpikt me orarin e...

  Read more
 • image

  Elektricist

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kerkojme te punesojme Elektricista me eksperience te gjere ne fushen elektrike. Kushte te favorshme pune dhe paga te kenaqshme ne...

  Read more