• image

  Inxhinier Ndërtimi në Zbatim

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive: Inxhinieri i Ndërtimit është përgjegjës për planifikimin dhe organizimin e sheshit të ndërtimit në...

  Read more
 • image

  International Marketing Officer

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  UNYT is an accredited multi-ethnic, private university in Tirana, Albania, delivering American degrees, established since 2002. It strives to provide...

  Read more
 • image

  Konsulent Shitjesh

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Future Home Real Estate po REKRUTON Konsulent Shitjesh. “Njerëzit jo gjithmonë e shohin nevojën për një ndryshim derisa të përjetojnë...

  Read more
 • image

  Agjent/e Imobiliar/e

  • Posted 4 weeks ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Tiranë, ofroj vend pune Agjent/e Imobiliar/e. FUTURE HOME Real Estate është kompania më e madhe imobiliare Shqipëtare. Ndërkohë që forcojmë...

  Read more