• image

  Devops

  • Posted 20 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  We are looking for Devops candidates with the following knowledge to work with international clients : • Strong background in...

  Read more
 • image

  Marinar

  • Posted 20 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të...

  Read more
 • image

  Drejtor Hoteli

  • Posted 20 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të...

  Read more
 • image

  Mirëmbajtës Pishine

  • Posted 20 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të...

  Read more
 • image

  KËRKOJMË VAJZA PËR PROMOCION

  • Posted 20 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  KËRKOJMË VAJZA PËR PROMOCION Bashkohu me skuadren tonë! Aplikueset duhet të kenë cilësitë e mëposhtme: • Aftësi shumë të mira...

  Read more
 • image

  KËRKOJMË VAJZA PËR PROMOCION

  • Posted 20 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  KËRKOJMË VAJZA PËR PROMOCION Bashkohu me skuadren tonë! Aplikueset duhet të kenë cilësitë e mëposhtme: • Aftësi shumë të mira...

  Read more
 • image

  Asistente Zyre

  • Posted 20 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Falcon Consulting po kërkon të rekrutojë: Asistente Zyre për në Durrës Profili i kandidatit: Paraqitje Serioze Arsimi i lartë Aftesi te...

  Read more
 • image

  Shites/ Sistemues/ Kasier ne market

  • Posted 20 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Rrjeti i marketeve Diambe shpk shpall vende te lire pune per pozicionet : Shitës, sistemues dhe kasier ne market e...

  Read more
 • image

  Ekonomist/e

  • Posted 20 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Shoqeria DIAMBE MARKET, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit, kerkon te punesoje Ekonomist/e Detyrat: • Te kryej rregjistrimet kontabel te...

  Read more
 • image

  Shofer

  • Posted 20 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Arka Rooftop Restaurant kerkon te punesoje Shofer. Detyrat - Te kete eksperience ne drejtimin e mjetit. - Te jete i...

  Read more
 • image

  Menaxher Produkti

  • Posted 20 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndesishme dhe më të suksesshme në rajonin...

  Read more
 • image

  Menaxher Dyqani

  • Posted 20 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin...

  Read more
 • image

  Asistent/e Zyre

  • Posted 21 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Mektrin Motors Sh.p.k, prej 16 vitesh koncensionari më i madh në shqipëri. Përfaqësuesi zyrtar i markave premium Jaguar & Land Rover,...

  Read more
 • image

  Supervizor/e Fashion Avenue

  • Posted 21 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit "Do It Yourself" në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po...

  Read more
 • image

  Network Specialist – IT Operations

  • Posted 21 hours ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Megatek S.A., the biggest Do-IT-Yourself wholesale and retail hypermarket in Albania, is currently looking for a potential candidate for the position...

  Read more
 • image

  Graphic Designer

  • Posted 21 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Megatek S.A., the biggest Do-IT-Yourself wholesale and retail hypermarket in Albania, is currently looking for a potential candidate for the position...

  Read more
 • image

  Menaxhere Shitjesh

  • Posted 21 hours ago
  • SpecialismLegal jobs, Marketing & PR
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Klar Sh.P.K. me ekskluzivitetin e brandit të mirenjohur të Kafes Segafredo për Shqiperinë kërkon të punesoje: Menaxhere Shitjesh & Marketingu Identifikimi...

  Read more
 • image

  Perfaqesues Mjekesor / Medrep

  • Posted 21 hours ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  C Pharma shpk ofron vend pune per Perfaqesues Mjekesor. Kandidati duhet te plotesoi keto kushte: Te kete eksperience pune te meparshme....

  Read more