• image

  Shitëse

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  NATYRAL VITA  Kërkon të punësojë 3 vajza në pozicionin e punës si: Shitëse ne dyqanet e saj 2 Vajza ne Rr:...

  Read more
 • image

  Punetor

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Luxury Bedding  kerkon te punesoj: Punetor  mosha 25-40 vjec -Te jete energjik,te kete deshire per te punuar. Detyrat: -Shoqerues transporti -Sistemues magazine...

  Read more
 • image

  Prezantuese Produkti

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Luxury Bedding : Kerkon te punesoje vajza per Prezantuese Produkti Nese ke : Aftesi te mira ne komunikim. Experience pune....

  Read more
 • image

  Specialiste Finance

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë...

  Read more
 • image

  Lawyer

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Provide legal support and advice to the company in relation to all commercial, corporate, taxation and property issues, marketing and...

  Read more
 • image

  Punetor Magazine

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Personali i Magazines/Depos  Part-time Objektivat; Të zbatojë proceset e punës dyqan-depo në përputhje me procedurat, rregulloret, udhëzimet dhe legjislacionin në fuqi;...

  Read more
 • image

  Agjent Shitjesh

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  A.M.G shpk - Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të...

  Read more
 • image

  Ndihmese ekonomiste

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Laghi shpk eshte kompani qe meret me prodhimine e kemishave/ faconeri. Laghi shpk eshte ne kerkim te kandidateve potencial ne...

  Read more
 • image

  Mirëmbajtes Pishine

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Inxhinier NOC

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe Televizionit për klientët...

  Read more
 • image

  Agjent/e Terreni në rrethe

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  MODASTIKA ofron vend pune: Agjent/e Terreni Adresa: Rruga "Hasan Alla", Olympic Residence, Godina A, Kati 5. Detyrat Të mirëmbajë rrjetin e...

  Read more
 • image

  Agjent/e Terreni në rrethe

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  MODASTIKA ofron vend pune: Agjent/e Terreni Adresa: Rruga "Hasan Alla", Olympic Residence, Godina A, Kati 5. Detyrat Të mirëmbajë rrjetin e...

  Read more
 • image

  Turkish Speaking Customer Support / Home Office

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Turkish Speaking Customer Support and Call Center Agent / Home Office  Looking for a career in the Entertainment Industry?  Who...

  Read more
 • image

  Sales Representative

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Do you find yourself suitable?   Sales Representative in Durres Requirements of the position: Bachelor degree (Preferred, candidates with Degree in...

  Read more
 • image

  Shofer Magazine

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  A.M.G shpk - Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të...

  Read more
 • image

  Koordinator/e Shitjesh

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  A.M.G shpk - Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të...

  Read more
 • image

  Shofer / Ekzekutues

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  A.M.G shpk - Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të...

  Read more
 • image

  Shofer

  • Posted 2 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  "Prosperous Globe Human Resources Company Limited" kërkon te punësojë: Shofer    Kualifikimet  Kriteret: Te kete eksperience ne drejtimin e mjetit. Te kete njohuri...

  Read more