• image

  Manager Eksporti

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kappa Oil sha dhe Kappa Ghepard Shpk, kompani prodhuese kerkojne te punosojne Manager Eksporti. Resursi do te pozicionohet ne departamentin...

  Read more
 • image

  Inxhinier Cilesie

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania Elettromil Albania shpk kerkon te punesoje Inxhinier (elektrik/mekanik/telekomunikacion etj) per postin e punes Inxhinier Cilesie (Quality Manager). Kerkesat qe duhet...

  Read more
 • image

  Financier i larte

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania Eteria shpk, e cila ushtron aktivitet ne fushen e projektimit dhe prodhimit te artikujve ne inox ne seri per...

  Read more
 • image

  Kontrollues cilesie

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Giobert Albania shpk ofron vend te lire pune ne pozicionin e kontrollues/e cilesie. Puna konsiston ne kryerjen e detyrave perkatese...

  Read more
 • image

  Teknik Kabllimi

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Shoqeria "ABISSNET"sha eshte shoqeri në fushen e komunikimeve elektronike, ne lidhje me ofrimin e sherbimit te internetit, telefonise se palevizsshme...

  Read more
 • image

  EMEA Full Stack Software Developer

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  TELEPERFORMANCE ALBANIA worldwide leader in the contact center services, positioned even in Albania is looking for: EMEA Full Stack Software Developer    Teleperformance...

  Read more
 • image

  Amazon Account Health Specialist

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  SFC ALB is hiring hard-working and motivated Amazon Account Health Specialists for our New York based company. Our offices are located in the...

  Read more
 • image

  Arkitekt Senior

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Shoqëria "Kastrati Construction" shpall vakant pozicionin "Senior Arkitekt".   Detyrat Studion projektet sipas specifikimeve përkatëse; Koordinon dhe zbaton projektin; Analizon dhe vizaton detajet...

  Read more
 • image

  Menaxher Turizmi

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të...

  Read more
 • image

  Agjent/e Shitjesh Backoffice

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe Televizionit për klientët e...

  Read more
 • image

  Specialist Project Collection

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe Televizionit për klientët e...

  Read more
 • image

  Mirembajtje rrjeti kompjuterash – IT

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Albanian Auto Market - AAM lider ne tregtimin e pjeseve te kembimit per autovetura është në rritje të vazhdueshme dhe...

  Read more
 • image

  Customer Care Attendant

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit "Do It Yourself" në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumice dhe pakicë,...

  Read more
 • image

  Motorist

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania Autopasion SH.A kerkon te punesoje Motorist, per magazinen ne filjalin e Durresit. Paga eshte e kenaqshme. Per me shume...

  Read more
 • image

  Ekonomiste

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Ani.Co sh.p.k , e cila operon ne sektorin industrial kerkon kandidate per pozicionin : Ekonomiste(F) Kualifikimet Kualifikimet / Kërkesat Kriteret...

  Read more
 • image

  Billing Specialist

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Virtus Excellence Training Centre Looking for Billing Specialist position­! If you’ve always dreamed about working for the good company and are looking...

  Read more
 • image

  Operator Finance

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Autopasion kerkon te punesoje Operator Finance per filialin e saj ne zyrat qendrore ne Tirane. Aplikanti mund te jete me...

  Read more
 • image

  Punetor Magazine

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Autopasion SH.A kerkon te punesoje punetor magazine per filialin e saj, me vendndodhje ne Tirane. Vendi i lire eshte vakant per...

  Read more