• image

  Shofer

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Autopasion SH.A ne filialin e saj ne qytetin e Tirane kerkone te punesoje Shofer. Te dije t'i jape edhe Motorit. Paga eshte...

  Read more
 • image

  Inxhinier Ndërtimi

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Departamenti: Teknik Detyrat Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive:  Inxhinieri i Ndërtimit në zyrë është përgjegjës për hartimin, përgatitjen e...

  Read more
 • image

  Arkitekt

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismDigital & Creative, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Arkitekt Progeen shpk kërkon arkitekt që të punësohet në projektim për godina banimi, civile dhe industriale, struktura, studime pjesore urbanistike,...

  Read more
 • image

  Menaxher Projekti

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive: Menaxheri i Projektit është përgjegjës për ekzekutimin dhe administrimin e projektit sipas kërkesave të...

  Read more
 • image

  Përgjegjës HSE

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Departamenti: Teknik Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive: Përgjegjësi HSE ka për detyrë të koordinojë me projekt menaxherët e shoqërisë...

  Read more
 • image

  Magazinier

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Magazinier Detyrat   Menaxhon dhe kryen me sukses çdo proçes që lidhet me magazinimin e materialeve të ndryshme të kompanisë....

  Read more
 • image

  Agjent/e Imobiliare

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Zyra Century 21 Impact ofron mundësinë e punësimit në pozicionin e konsulentit imobiliar si dhe mundësinë e zhvillimit të karrierës suaj...

  Read more
 • image

  Shofer-Furnitor

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kerkojme te punesoje personel te ri, shofer-furnitor, me kriteret e meposhtme: Patente te klasit B C. Mundesisht te jene te pajisur...

  Read more
 • image

  Inxhinier Strukturist

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Departamenti: Teknik Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive: Inxhinieri Strukturist është përgjegjës për analizimin dhe projektimin e strukturës së objekteve civile...

  Read more
 • image

  Inxhinier Ndërtimi në Zbatim

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive: Inxhinieri i Ndërtimit është përgjegjës për planifikimin dhe organizimin e sheshit të ndërtimit në...

  Read more
 • image

  Cabin Crew

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Cabin Crew Wizz Air - TIRANA base Wizz Air invites you for open recruitment day! We are hiring for our TIRANA base. Please join...

  Read more
 • image

  Punonjës

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  ABISSNET kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit duke ofruar shërbime të Internetit, Telefonisë fikse dhe Televizionit për klientët...

  Read more
 • image

  Agjent/e Promocioni

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  ABISSNET është kompani që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit duke ofruar sherbimet Internet, Telefoni, Tv, Hosting, Domain, etj....

  Read more
 • image

  Shofer

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit dhe telefonisë fikse për klientët e saj,...

  Read more
 • image

  Punetor Magazine

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania ITALINOX  SHQIPERIA  kerkon te punesoje : Punetor magazine. Detyrat Eshtë pergjegjës për përgatitjen e porosive të klienteve dhe kujdeset per mosdëmtimin...

  Read more
 • image

  Punonjës Magazine

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Fashion Group është pjesë e Balfin Group e specializuar në shitjen me pakicë të veshjeve dhe aksesoreve dhe ka ekskluzivitetin në Shqipëri për...

  Read more
 • image

  Sales Assistant

  • Posted 3 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Fashion Group është pjesë e Balfin Group e specializuar në shitjen me pakicë të veshjeve dhe aksesoreve dhe ka ekskluzivitetin në Shqipëri për...

  Read more
 • image

  INFERMIERE

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Laboratori Genius kerkon te punesoje : INFERMIERE Aplikanti/ja ka këto detyra dhe përgjegjësi: - Kryen funksionin primar te pritjes se...

  Read more