• image

  Elektricist

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kerkojme te punesojme Elektricista me eksperience te gjere ne fushen elektrike. Kushte te favorshme pune dhe paga te kenaqshme ne...

  Read more
 • image

  Recepsionist/e

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Hotel Albanopolis kërkon Recepsionist/e për turnin e 2-të. Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze. Të interesuarit të dërgojnë...

  Read more
 • image

  Motorrist

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Ofrohet vend pune Motorrist ,per produkte mishi. Me eksperience pune,korrekt dhe i komunikueshem. Preferohet me arsim te mesem . Mosha...

  Read more
 • image

  Specialist Finance-Kontabilitet

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Për nevojat e saj, shoqëria e orientuar në sektorin e shërbimeve financiare dhe kontabilitet kërkon specialist finance. Përgjegjësitë Kryesore: 1....

  Read more
 • image

  Graphic Designer

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  CLIKING ALBANIA SHPK e specializuar ne dizenjimin e reklamave te gazetave/revistave europiane qe prej vitit 2011 kerkon te zgjeroje stafin...

  Read more
 • image

  FrontEnd Developer

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kesson Group Albania sh.p.k. is a software development company based in Tirana that caters exclusively to Canadian companies Teach Away Inc.,...

  Read more
 • image

  PHP Developer

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kesson Group Albania is a software development company based in Tirana that caters exclusively to two Canadian companies; Teach Away...

  Read more
 • image

  WordPress Developer

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kesson Group Albania sh.p.k. is looking for a WordPress Developer Kesson Group Albania is a software development company based in...

  Read more
 • image

  MERN / NodeJS Backend Developer

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kesson Group Albania is a software development company based in Tirana that caters exclusively to Canadian companies; Teach Away Inc.,...

  Read more
 • image

  Ndihmes teknik prodhimi reklamash

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Art Studio 21 shpk. kerkon te punesoje: - Ndihmes teknik prodhimi reklamash 1. Pranohen kandidate pa ekspeience pune ne sektor...

  Read more
 • image

  Konsulent/e shitjeje

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Delta është pjesë e DELTA GROUP ku bëjnë pjesë kompanitë Deutschcolor, Delta Home, Thermoswiss, Dast dhe Delta. Delta është lider...

  Read more
 • image

  Trajner/e Stafi

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Jemi duke kerkuar per Trajner/e Stafi, Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme: - Te kene perfunduar arsimin e larte,( preferohet...

  Read more
 • image

  Software Developer

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  The Software Developer’s role is to support the organization through the development of software tools for process automation that efficiently...

  Read more
 • image

  20 vende vakante per agjent shitjesh ne terren

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Aura ka hapur 20 vende vakante, kerkon te punesoje te rinje/reja ne statusin Agjent/e shitjesh ne terren, me ose pa eksperience pune. Kriteret:...

  Read more
 • image

  Menaxher Prodhimi

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Kompania mekanike Parof, me lokacion ne Durrës Spitalle Lagja Nr.15, shpall konkurs pune per pozicionin "Menaxher Prodhimi" Pergjegjesite: Te udheheq...

  Read more
 • image

  Agjent/e shitjesh

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Blue Filters Tirana, pjese e Blue Filters Group Germany, e specializuar ne trajtimin e ujit te pijshem, kerkon Agjent/e shitje...

  Read more
 • image

  Asistente Zyre

  • Posted 1 month ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  M.S.P Trade Concept kërkon të punesojë: Asistente Zyre Edukimi: Te ketë perfunduar arsimin e lartë. Të zoterojë gjuhë të huaj...

  Read more