• image

  Përfaqësues mjekësor per sherbimet dhe produktet e saj

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationDurres, Albania

  Laboratori Genius ne kuader te zgjerimit te biznesit kërkon një Përfaqësues mjekësor per sherbimet dhe produktet e saj. Përgjegjësitë kryesore:...

  Read more
 • image

  Perfaqesues Shitjesh

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Perfect Fashion SHPK - Kompania perfaqesuese e Brandeve nderkombtare si Tommy Hilfiger, Guess, Timberland, Replay, Samsonite dhe Haivaianas kerkon te punesoje...

  Read more
 • image

  Paid Internship – Skills and Project Support

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  We're hiring! 'Skills and Project Support (Intern)'    20 hours a week, minimum wage intern post (1 year) based at our...

  Read more
 • image

  Operatori per attivita’ di sollecito pagamenti

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Posizione: Operatore di Sollecito pagamenti Sede di lavoro: Tirana (con possibilità di smartworking) Numero di posti vacanti: 10 PARR Sh.p.k....

  Read more
 • image

  WEB Administrator Specialist

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Profili i kompanisë: Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme...

  Read more
 • image

  Inxhinier/e Strukturist

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  I.XH.E.M shpk kerkon te punesoje; Inxhinier/e Strukturist ( 3 vende pune) Inxhinier/e me experience( te kene te pakten 2 vite experience ne...

  Read more
 • image

  Menaxhere

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Kompania Worldflex  : Kerkon te punesoje vajza per Pozicionin Menaxhere Nese ke : Aftesi te mira ne komunikim Experience pune...

  Read more
 • image

  Këshillues Klienti

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit...

  Read more
 • image

  UX/UI Designer

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismIT Contractor, Legal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Description Digital within Vodafone is going through some big changes. We are transforming our Digital capabilities & developing a world leading...

  Read more
 • image

  Social Media Specialist

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs, Media, Digital & Creative jobs
  • LocationTirane, Albania

  Maritim Hotel Plaza Tirana is looking for experienced candidates in Social Media. Job Pozition: Social Media Specialist Detyrat Main responsibilities: Creating content...

  Read more
 • image

  Teknik HVAC

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  TEKNIK HVAC Pranё zyrёs sё kompanisё shpallet vakant 1 vend pune, pozicion full time. Detyrat Përgjegjësitë kryesore: Instalim shërbim dhe...

  Read more
 • image

  Teknik Elektrik

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Teoren prej 15 vitesh, operon në tregun Shqiptar me tregëtimin dhe shërbimin në sektorët Elektrik, Ndricim, Hidroteknik, Hidrosanitar, HVAC, Trajtim Uji...

  Read more
 • image

  Fixed CVM Analyst

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  The role ensures the quantitative insights generation from the fixed customer base, the implementation of respective CVM campaigns and monitor...

  Read more
 • image

  Punonjes Marketi

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  Punonjes Salle ne Big Market zona e bllokut      Detyrat Bën sistemimin e mallit nëpër raftet e caktuar. Kujdeset që...

  Read more
 • image

  Redaktuese

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit "Do It Yourself" ne Shqiperi, i cili ofron shitje me shumice dhe pakice,...

  Read more
 • image

  Inxhinier Ndertimi ne Zbatim

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Mekanik – Elektroauto

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more
 • image

  Specialist Pllakash

  • Posted 4 days ago
  • SpecialismLegal jobs
  • LocationTirane, Albania

  AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e...

  Read more