5 Punonjes Magazine

Punajuaj
  • Post Date: December 17, 2021
  • Apply Before: May 15, 2022
  • Applications 0
  • Views 18
Job Overview

Shoqeria DIAMBE MARKET, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit, kerkon te punesoje 5 punonjes magazine
Kualifikimet / Kërkesat

•Te jete person i komunikueshem.
•Te jete i afte per te punuar ne grup dhe te bashkepunoje me koleget.
Te kene perkushtim maksimal gjate orarit te punes dhe te jene te vemendshem ndaj detajeve.
•Pagesa fillestare 35,000 leke neto me mundesi rritje pas 3 muajsh.
•Eksperienca ne punes do te perbente avantazh.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV-te e tyre ne adresen: info@diambe.com ose te kontaktojne ne Cel. : +355689086150
Vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.