Account Manager ne Media dhe Gazetari

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 24, 2021
 • Applications 0
 • Views 64
Job Overview

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti pjesë e Çelësi Media Group, në emër të Klientit të saj e cila ka si mision të saj fuqizimin e figures së femrës, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin Account Manager për t’u bashkuar me biznesin e tyre në zgjerim.

Detyrat

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Të punojë për rritjen e numrit të klientëve biznese dhe bazës së konsumatorëve për kompaninë duke krijuar programe të kënaqësisë së klientit;
 • Monitorimi dhe analiza për trendet e tregut;
 • Të koordinojë dhe ndjekë proceset e ndryshme për të gjitha materialet e kompanisë dhe materiale të tilla elektronike si letër me kokë, përdorimin e logos, broshura, etj;
 • Të sigurojë rregullisht kryerjen e kërkimeve relevante të tregut dhe të koordinojë, mbikëqyrë aktivitetet;
 • Studimi i konkurrentëve, lancimi dhe ndjekja e fushatave të marketingut;
 • Të eksplorojë mënyra për përmirësimin e prezantimit të produkteve ekzistuese;
 • Të Kuptojë dhe të krijojë njohuri të plotë mbi sherbimet e kompanisë;
 • Të prezantojë dhe menaxhojë aktivitete të organizuara nga kompania me bazë komunikimi dhe marketimi;
 • Raportime periodike dhe prezantime kundrejt drejtueses për aktivitetet e marketingut dhe iniciativave te fundit;
 • Inicion ide dhe aktivitete të reja që promovojnë markën dhe shërbimet në treg.

Kualifikimet

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

 • Te ketë mbaruar universitetin, preferohet në degët menaxhim, marketing, gazetari-media.
 • Të ketë eksperiencë 3-4 vjecare në shitje/marketing ne Televizion/Media
 • Gjuhet e huaja Anglisht dhe Italisht
 • Aftësi organizuese, duke fshire aftësi për ti planifikuar punën dhe vendosur prioritete.
 • I motivuar, i organizuar.
 • Patentë për drejtim automjeti, kategoria B
 • Nëse keni kualifikimet e listuara më sipër, ne do të dëshironim të dëgjonim nga ju.

Dërgoni CV-në tuaj duke specifikuar titullin e punës në: recruitment@profesionisti.al.

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience4 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.