Administrative Assistant

Punajuaj
 • Post Date: January 10, 2022
 • Apply Before: May 11, 2022
 • Applications 0
 • Views 8
Job Overview

Vesa Solutions Shpk eshte ne kerkim te nje Kordinatore zyre:

Aftesite e kerkuara:

 • Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
 • Të ketë njohuri mbi programet baze kompjuterike.
 • Kandidatja duhet te kete aftesi shume te mira ne komunikim.
 • Kandidatja duhet te kete aftesi per te punuar ne grup.

Vesa Solutions ofron nje ambjent pune shume komod dhe pagese konkuruese.

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne me email CV me foto duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikojne ne adresen: info@vesasolutions.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.