Administrator Network

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 12, 2021
  • Applications 0
  • Views 181
Job Overview

AlbWeb kerkoje te punesoje me kohe te plote nje punonjes/e me te dhenat si me poshte:

– Te di gjuhen Italiane.
– Te kete njohuri teknike ne menaxhimin e funksionaliteteve kryesisht te sistemeve WordPress dhe Prestashop.

– Te kete eksperience ne mirmbajtjen e serverave Linux, konfigurim DNS, Email.

• Te jete i/e sinqerte, i/e pergjegjeshm/e ne pune dhe i/e perkushtuar ne detyrat qe i jepen. 
Ditet dhe oret e punes:

E Hene – E Premte 9:00 me 18:00.

Pagesa mujore 65.000 Leke

Te interesuarit te dergojne CV me Fotografi ne info@albweb.al

Adresa: Rruga Elbasanit Sauk – Tirane
Tel:  044500662  Cel:  0682080818

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.