Administrues malli

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 20, 2021
  • Applications 0
  • Views 21
Job Overview

Pespa Alumin shpk kerkon te punesoje administrues malli/magazinier.

Kualifikimet dhe aftesite e kerkuara:

Te kete mbaruar arsimin e larte ne nje nga deget e Fakultetit te Ekonomikut;
Te jete korrekt dhe i sakte ne kryerjen detyrave qe i jane caktuar;
Te kete aftesi te shkelqyera organizative;

Ofrojme page konkuruese, kushte shume te mira pune dhe mundesi per rritje profesionale.

Ftojme te interesuarit te na kontaktojne ne adresen e emailit cv@pespagroup.com .

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.