Agjent/e Imobiliar/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 18, 2021
  • Applications 0
  • Views 126
Job Overview

Tiranë, ofroj vend pune Agjent/e Imobiliar/e.

FUTURE HOME Real Estate është kompania më e madhe imobiliare Shqipëtare.
Ndërkohë që forcojmë pozicionin tonë në Shqipëri si kompani lider në ofrimin e shërbimeve imobiliare, ne po zgjerojmë aktivitetet tona në treg. Ne jemi në kërkim të personave të motivuar dhe të apasionuar për t’u bashkuar me ne në pozicionin: Konsulent/e Imobiliar/e.

Cfarë do të gjeni në Future Home?

•Aktivitete dhe Trajnime të vazhdueshme (brënda dhe jashtë vendit), për të sjellë në treg agjentë profesionistë dhe të përgatitur.
•Idetë e reja, kreativiteti yt , aftësite e tua të komunikimit, dhe më e rëndësishmja dëshira jote për punën do të jenë gjithmonë të vlerësuara nga Kompania.
•Promovim bazuar mbi produktivitetin, punën e vazhdueshme, ndjekjen e procesit dhe
profesionalizmin e treguar.
•Ofrohet suport nga ekipi dhe kërkohet standart shërbimi tek klienti.

Cfarë kërkohet:

•Të keni mbaruar arsimin e lartë Bachelor/Master.
•Të keni përvoja të mëparshme në shitje.
•Bashkëpunues dhe t’ju pëlqejë puna në ekip.
•Të dini një gjuhë të huaj.
•Energjik/e dhe ambicioz/e.
•Aftësi të mira komunikimi dhe prezantimi.
•Përdorimi i programeve bazë kompjuterike.

Shënim: Kandidatët duhet të jenë të moshës mbi 23 vjec.

Dergoni CV me foto në:
📩 integrity@futurehome.al
📩 hr@fhintegrity.al
📲 +355692656226
🌐 http://futurehome.al/

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationMaster’s Degree
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.