Agjent/e Imobiliar/e

Punajuaj
  • Post Date: December 16, 2021
  • Apply Before: May 14, 2022
  • Applications 0
  • Views 47
Job Overview

AGJENSI IMOBILIARE EVEREST

Kerkon te punesoje Agjent/e Imobiliar/e.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

• Te ketë perfunduar arsimin e lartë.
• Te dijë të përdore programet bazë të kompjuterit.
• Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese.
• Te jet i/e afte te punoj ne grup.
• Njohja e gjuheve te huaja perben avantazh.
• Te jene te motivuar dhe ambicioz/e.
• Mosha e kandidateve preferohet të jetë mbi 23 vjeç.

Apliko tani! Dërgoni CV tuaj me FOTO në adresën:

Emailit: info.everestrealestate@gmail.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.