Agjent/e Imobiliare

Punajuaj
 • Post Date: January 13, 2022
 • Apply Before: May 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 2
Job Overview

Zyra Century 21 Impact ofron mundësinë e punësimit në pozicionin e konsulentit imobiliar si dhe mundësinë e zhvillimit të karrierës suaj pranë nesh.

Rreth Nesh Zyra jonë është pjesë e Century 21 Albania, kompani me përvojë 13 vjeçare në tregun e pasurive të paluajtshme në Ballkan.
Si lider botëror, Sistemi CENTURY 21 do t’ju ndihmojë të zhvilloni një biznes të suksesshëm në tregun imobiliar në Shqipëri, me anë të metodave të provuara tashmë prej 50 vitesh në 86 vende te botës, duke siguruar rolin e liderit në treg, me një imazh të njohur nga klientët, partnerët e biznesit si dhe nga konkurrenca.

CFARE OFROJME NE?

 • Trajnime të vazhdueshme për zhvillimin tuaj.
 • Bashkëpunim me një staf mikpritës, pozitiv dhe suportues.
 • Ambient pune komod dhe motivues.
 • Portofol i larmishëm pronash dhe klietësh në sistemin tonë.
 • Mundësi bashkëpunimi me +250 Kolegë të rrjetit Century 21 Albania
 • Promovim në varësi të eksperiencës dhe performancës

Detyrat

JOB DESCRIPTION:

 • Detyra juaj kryesore është të ndërmjetësoni me sukses transaksionin e shitjes/blerjes ose dhënies/marrjes me qira të një pasurie të paluajtshme në një ekip profesionistësh.

Kualifikimet

KRITERET E APLIKIMIT:

 • Mosha +25 Vjec
 • Arsim i lartë
 • Angazhim Full Time
 • Eksperiencë e mëparshme në shitje përbën avantazh.
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Bashkëpunues, energjik dhe ambicioz
 • Të motivuar për sukses.
 • Të përkushtuar ndaj përmirësimit të vetes.

Përfitoni nga eksperienca e 50 viteve në fushën e imobiliarëve të grupit tonë CENTURY 21, një kompanie globale me programe certifikuese trajnimi. Kjo eksperiencë do t’ju transmetohet dhe juve nëpërmjet suportit të vazhdueshëm nga ana jonë, por edhe nëpërmjet kurseve të personalizuara të përgatitjes në vazhdimësi.

Aplikoni tani duke dërguar Cv tuaj në kontaktet e mëposhtme:

Cel: +355686039100
Email:   info@c21impact.al

Adresa: Rruga e Dibrës, Kompleksi Arlis pranë Farmacisë Nr. 10 Tiranë, Albania.

Do të kontaktohen për intervistë vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.