Agjent/e Marketingu

Punajuaj
  • Post Date: December 22, 2021
  • Apply Before: May 20, 2022
  • Applications 0
  • Views 15
Job Overview

Future Creative Agency, nje kompani e cila ofron sherbime si:
SMM,krijim contenti per rrjete sociale,Web development, si dhe krijimin e spoteve publicitare, kerkon te punesoje nje Agjent Marketingu!

-Eksperienca perben avantazh!
-Pagesa me marreveshje!

Te interesuarit mund te nisin cv ne addresen email: info.futurecreativagency@gmail.com
ose nr. cel. 0684635037

Faleminderit!

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.