Agjent/e Promocioni

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 14, 2021
 • Applications 0
 • Views 56
Job Overview

ABISSNET është kompani që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit duke ofruar sherbimet Internet, Telefoni, Tv, Hosting, Domain, etj.

Për fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njësive, ne kërkojmë të punësojmë: Agjent/e Promocioni në Tirane

Detyrat

 • Shpërndarja e broshurave sipas zonave.
 • Prezantimi i shërbimeve.
 • Lidhja e kontratave.

Kualifikimet

 • Të ketë aftësi të mira komunikuese.
 • Të ketë aftësi të mira në shitje.

Nese deshironi te aplikoni  dergoni cv ne adresen b.njerezore@abissnet.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.