Agjent/e Shitjesh Backoffice

Punajuaj
 • Post Date: January 13, 2022
 • Apply Before: May 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 6
Job Overview

Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe Televizionit për klientët e saj, në të gjithë territorin e Shqipërisë. Per fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njesive kerkojme te punesojme Agjent Shitje Backoffice.

Detyrat

 • Menaxhon dhe inicion aksione te shitjeve direkte.
 • Prezanton dhe shet produktet dhe sherbimet e kompanise tek klientet potenciale.
 • Pergjigjet kerkesave specifike te klienteve.
 • Pergjegjes per mirembajtjen dhe update-in e klienteve

Kualifikimet

 • Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
 • Gjuhet e huaja perbejne avantazh.
 • Te kete eksperience ne shitje.
 • Person energjik dhe me iniciative.
 • Te kete perfunduar arsimin e larte.

Nese mendoni se i permbushni kriteret e mesiperme mos nguroni te aplikoni me CV ne adresen e emailit: b.njerezore@abissnet.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.