Agjent/e Shitjesh ne showroom

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 7, 2021
 • Applications 0
 • Views 98
Job Overview

Kompania e ndriçimit Bauled ofron vend pune: Agjent/e Shitjesh në showroom

Adresa: BAULED shpk Tiranë, Rruga “Pavarsia”, mbrapa Casa Italia.

Detyrat

 • Shoqëron klientët dhe i asiston ata me informacione mbi artikujt në sallonet e ekspozimit të kompanisë.
 • Sigurohet për pajisjen e klientit me faturën, letrën e garancisë dhe rregulloren e faturës dhe të kthimit të produktit.
 • Mirëmban sallonin e ekspozimit sipas planit periodik.
 • Vlerëson nevojat e klientëve dhe ndërton marrëdhënie afatgjata me klientët.

Kualifikimet

 • Njohuri të gjuhës angleze avantazh.
 • Eksperiencat e mëparshme në showroom përbëjnë avantazh.
 • Njohuri bazike të paketës “Microsoft Office”.
 • Aftësi të mira komunikuese.
 • Sjellje etike dhe me përpikmëri.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në whatsapp në numrin: 069-609-0300 ose në adresën tonë të emailit: hr@bauled.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.