Agjent/e shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 4, 2021
  • Applications 0
  • Views 90
Job Overview

Blue Filters Tirana, pjese e Blue Filters Group Germany, e specializuar ne trajtimin e ujit te pijshem,
kerkon Agjent/e shitje ne terren.

Kandidatet preferohet te kene:
1. Aftesi shume te mira komunikimi
2. Te kene aftesi vetmenaxhuese
3. Te kene minimalisht arsim te mesem
4. Eksperienca e punes perben avantazh
5. Te kene patente + automjet personal
6. Vendbanimi Durres.

Ofrohet:
1. Pagese Baze + Bonuse + Karburant
2. Trajnime te vazhdueshme

Personat e interesuar duhet te dergojne CV me te dhenat e tyre ne adresen e emailit bluefilterstirana@gmail.com
ose te dergojne te dhenat e tyre ne numrin e telefonit +355682000286 duke specifikuar pozicionin e punes.

Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen.
Cdo informacion i derguar do te trajtohet sipas ligjit “Per mbrojtjen e te dhenave personale”.

*Intervistat dhe trajnimet zhvillohen prane zyrave tona ne qytetin e Tiranes.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.