Agjent/e terreni Modastika

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 1, 2021
 • Applications 0
 • Views 60
Job Overview

MODASTIKA ofron vend pune: Agjent/e Terreni

Detyrat

 • Të mirëmbajë rrjetin e klientëve ekzistues dhe të afrojë klientë të rinj për kompaninë
 • Të identifikojë nevojat për produkte të klientëve
 • Të prezantojë në mënyrë profesionale produktet e kompanisë
 • Të raportojë për nivelin e çmimeve në treg.

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar Arsimin e Lartë
 • Njohuri të gjuhës angleze avantazh
 • Eksperiencat e mëparshme në terren përbëjnë avantazh
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Sjellje etike dhe me përpikmëri.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në adresën tonë të emailit: modastika.hr@gmail.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.