Agjent/e Terreni në rrethe

Punajuaj
 • Post Date: January 14, 2022
 • Apply Before: May 15, 2022
 • Applications 0
 • Views 0
Job Overview

MODASTIKA ofron vend pune: Agjent/e Terreni

Adresa: Rruga “Hasan Alla”, Olympic Residence, Godina A, Kati 5.

Detyrat

 • Të mirëmbajë rrjetin e klientëve ekzistues dhe të afrojë klientë të rinj.
 • Të identifikojë nevojat për produkte të klientëve.
 • Të prezantojë në mënyrë profesionale produktet.
 • Të raportojë për nivelin e çmimeve në treg.

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar Arsimin e Lartë.
 • Njohuri të gjuhës angleze avantazh.
 • Eksperiencat e mëparshme në terren përbëjnë avantazh.
 • Aftësi të mira komunikuese.
 • Sjellje etike dhe me përpikmëri.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në whatsapp në numrin:

069-657-1278 ose në adresën tonë të emailit: modastika.hr@gmail.com      

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.