Agjent/e terreni

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 19, 2021
 • Applications 0
 • Views 107
Job Overview

MODASTIKA ofron vend pune: Agjent/e Terreni

Detyrat

 • Të mirëmbajë rrjetin e klientëve ekzistues dhe të afrojë klientë të rinj për kompaninë.
 • Të identifikojë nevojat për produkte të klientëve.
 • Të prezantojë në mënyrë profesionale produktet e kompanisë.
 • Të raportojë për nivelin e çmimeve në treg.

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar Arsimin e Lartë.
 • Njohuri të gjuhës angleze avantazh.
 • Eksperiencat e mëparshme në terren përbëjnë avantazh.
 • Aftësi të mira komunikuese.
 • Sjellje etike dhe me përpikmëri.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në adresën tonë të emailit:

modastika.hr@gmail.com

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.