Agjent/e Udhetimesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 14, 2021
 • Applications 0
 • Views 30
Job Overview

SAVATOURS eshte nje nga kompanite me prestigjoze ne Shqiperi ,Kosove dhe Maqedoni e cila operon ne fushen e turizmit qe prej vitit 2004. 

Permbledhje e pozicionit:
Roli kryesor i nje agjenti udhetimesh eshte te ndihmoje klientet ne planifikimin dhe realizimin e nje pakete turistike duke iu pershtatur kerkesave specifike te tij si dhe buxhetit. Nje agjent udhetimi keshillon klientin per destinacionin , vendet qe duhet te vizitoje,eventet e ndryshme si dhe zakonet dhe karakteristikat e cdo vendi.

Detyrat

Funksionet thelbesore te punes:

 • Promovimi dhe marketingu i produktit
 • Identifikimi dhe vendosja e kontakeve me klientet
 • Te ndertoje mardhenie me klientet, te degjoje dhe ti pershtatet kerkesave si dhe ti pergjigjet ankesave dhe sugjerimeve te tyre
 • Te jete ne gjendje te japi udhezime mbi sistemin e vizave apo pashaportave.
 • Te menaxhoje sa me mire buxhetet Te mbaje statistika dhe rekordet financiare Te planifikoje Te shese paketa,bileta avioni,trageti,autobusi si dhe policat e sigurime
 • Te mbaje dhe zhvilloje marredhenie te shendosha me partneret aktuale.
 • Te levizi neper rrethe ose ne Kosove apo Maqedoni sipas nevojave te zyres. Zhvillimi i marredhenieve me klient te rinj.

Kualifikimet

KRITERET:

 • Diplome ne Turizem,Gjuhesi, Administrim Biznesi, ose/dhe Marketing
 • Njohje e sistemit Amadeus ose Galileo (opsionale)
 • Njohje shume e mire e gjuhes angleze;
 • Njohja e gjuheve te tjera do te konsiderohet si kualifikim shtese (gjuhe e folur dhe e shkruar);

Aftesi negociuese

 • I/e afte dhe me deshire per te punuar nen trysni;
 •  I/e afte te mari vendime dhe pergjegjesi
 • Njohuri shume te mira te paketes Windows Office Package (Word, Excel, Power Point);

AFTESI DHE NJOHURI:

 • Aftesi negocimi
 • Njohuri Tregu
 • Komunikues i forte / influencë
 • Analitike & Strategjik
 • Fleksibel Vleresohen shume personat me eksperienca personale udhetimi dhe mbi te gjitha ata qe kane aftesi te planifikojne vete ne menyre te pavarur pushimet e tyre apo te miqve te tyre.

Procedura e Aplikimit: Kandidatet e kualifikuar duhet te aplikojne me email ne adresen monitor@savatours.com

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë!

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.