Agjent Imobiliar

Punajuaj
  • Post Date: January 15, 2022
  • Apply Before: May 16, 2022
  • Applications 0
  • Views 3
Job Overview

RE/MAX Alpha, pjese e rrjetit imobiliar me te madh ne bote ne fushen e pasurive te paluajtshme
po kerkon te rinj dhe te reja te cilet kane energjine dhe deshiren per te filluar nje karriere te re
dhe hapat e para te sipermarrjes ne fushen e pasurive te paluajtshme.

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme :
– Te jene mbi moshen 23 vjec
– Te kene perfunduar arsimin e larte
– Te njohin gjuhen angleze (njohja e nje gjuhe te dyte perben avantazh)
– Te kene aftesi shume te mira komunikimi dhe bindese
– Te jene energjik dhe ambicioze
– Eksperienca e meparshme ne sektorin e shitjeve perben avantazh

Ne ofrojme :
– Pagese me bonuse te larta
– Trajnime te vazhdueshme me trajnues shqiptare dhe te huaj
-Staf manaxherial i dedikuar per te suportuar
– Rritje profesionale
– Ambient pune i kendshem
-Pagese me % (deri ne 40%)

Nese mendon se i ploteson kriteret, dergo aplikimin tend me email ne adresen : info.alpha@remax-albania.al

Cel. : 0673335999

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.