Agjent imobiliar/e

Punajuaj
  • Post Date: November 21, 2021
  • Apply Before: January 20, 2022
  • Applications 0
  • Views 7
Job Overview

EURO ESTATE IMOBILIARE lider ne fushen e pasurive te patundshme,
ne kuader te zgjerimit kerkon te punesoje agjente imobiliare (meshkuj & femra)

Kriteret:

-Te njohin qytetin e Tiranes
-Aftësi për të punuar në grup
-Arsim i larte
-Te dine anglisht ose italisht
-Mosha e preferuar 24-40 vjec
-Puna ne terren dhe zyre
-Paga baze

Nxitoni!

Aplikimet vetem online : hr@euroestate.al

Adrese: Condor Business Center, kati 2
Rr: Kavajes, Tirane
www.euroestate.al

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.