Agjent Imobiliarë/Real Estate

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 9, 2021
  • Applications 0
  • Views 33
Job Overview

Agjensia ProBroker Real Estate, pjesë e Gjonaj Group Holdings, kërkon të punësojë Agjent Imobiliarë për zyrat e saj në Tiranë.

Detyrat

1. Të jetë negociues dhe konsultues i/e mirë në raportet midis paleve (blerës/shitës).
2. Marketim te pronave në mënyre profesionale në kanalet e duhura informative.
3. Përputhjen e kërkesave të klientit me opsionet që ofrohen në treg bazuar në mundësit financiare te klientit.
4. Organizimin e detyrave personale dhe të jetë bashkepunues/e me kolegët.
5. Të informoj klientët rreth alternativave aktuale, analizes se tregut dhe kushteve ligjore dhe proceduriale në mënyrë korrekte.

Kualifikimet

Ofrojme:
1. Paga te kenaqeshme ne treg + bonuse te garantuara.
2. Mundesi karriere.
3. Trajnime Profesionale te vazhdueshme.

Dergo CV ne: hr@probroker.al
Cel: 0684016349
INVESTO NE KARRIEREN TENDE!
www.probroker.al
https://www.probroker.al
Cel. : 0684016349

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.