Agjent INVESTITOR

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 22, 2021
  • Applications 0
  • Views 90
Job Overview

Agjencia ProBroker Real Estate INVEST, pjesë e Gjonaj Group Holdings,
kërkon të punësojë Agjent INVESTITOR për zyrat e saj në Tiranë.

Kriteret:
1. Të kete mbi 2 vite eksperience ne fushen e Real Estate.
2. Aftesi Marketimi dhe research të pronave në mënyre profesionale në kanalet e duhura informative.
3. Te jete njohes shume i mire i tregut imobiliar ne Tirane dhe jashte saj.
4. Të jetë bashkëpunues/e me kolegët.
5. Te kete aftesi te mira negociuese ne Shitje dhe Blerje.

Ofrojmë:

1. Te ardhura të kënaqeshme + bonuse të garantuara
2. Mundësi karriere
3. Nje tjeter dimension i Real Estate ne Shqiperi.

Dërgo CV në: hr@probroker.al

NGJIT SHKALLES E KARRIERES !

www.probroker.al

Cel. : 0684016349

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.