Agjent Logistice

Punajuaj
  • Post Date: January 22, 2022
  • Apply Before: May 23, 2022
  • Applications 0
  • Views 69
Job Overview

Përshkrimi:

Kompania jone, Cela Trans, ne fushen e transportit dhe logjistikes, kerkon te punesoje Agjent Logjistike.

Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere:

• Të kenë mbaruar arsimin e lartë.
• Të kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze ne te folur dhe ne te shkruar.
• Të kenë të paktën 2 vjet eksperiencë në pozicion të ngjashëm
• Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese
• Të dijë të drejtojnë punën në grup dhe të jenë kërkues
• Të kenë njohuri të mira të programeve bazë kompjuterike (Paketa Office) si edhe internetit

– I disponueshem 08:30-17:00

– E diela dhe festat zyrtare pushim te interesuarit te cojn cv ne. Cela.2001@hotmail.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.