Agjent (Menaxher) Shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 20, 2021
 • Applications 0
 • Views 88
Job Overview

Lamthi Group është një kompani lider në fushën e ndërtimit, termohidraulikës, teknologjisë së ujit, ndërtimit të pishinave dhe SPA-ve.
Distributor eksluziv i shumë markave Italiane dhe Gjermane të njohura në gjithë botën.

Kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit.
Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i skuadrës në ambjentin e punës.
Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politikë sociale e grupit tonë.
Shpall pozicion vakant pune: Agjent (Menaxher) Shitjesh në terren me orar të plotë.

Kërkohet:

 • Të ketë minimumi 1 vit eksperiencë pune në këtë pozicion.
 • Mosha e preferuar 25-35vjeç.
 • Leje drejtimi Klasi B.

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese,
duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni,

Adresa: Rruga dytësore Autostrada Tiranë-Durrës, km 3
Aplikimet janë të limituara , vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen.

Job Detail
 • Career LevelManager
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.